Incredibil! Un consilier local a primit o diplomă pentru cursuri la care nu a participat! FOTO

Incredibil! Un consilier local a primit o diplomă pentru cursuri la care nu a participat! FOTO
Situație incredibilă în Consiliul Local Botoșani! Un consilier a primit o diplomă de participare la cursuri de perfecționare la care nu a fost prezent nici măcar un minut.

Este vorba de un curs de pregătire, formare și perfecționare profesională a aleșilor municipali, ce s-a desfășurat luna aceasta, timp de o săptămână, la Primăria Botoșani.

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc s-a arătat extrem de revoltat de faptul că i s-a înmânat o astfel de diplomă, deși nu a participat.

“Am primit un certificat de participare, neparticipând la aceste cursuri pe care le-a organizat Primaria. Nu sunt perfectionat, sunt incapabil, nu am dorit sa iau bani si am primit totusi o diploma pentru ca sunt destept, mai destept decat cei care nu au aceasta diploma. Asa se intampla in Romania si in Botosani. De ce nu va asumati cine a pretiparit acesta diploma, ca nu trebuia. Sa luati ca atare nesimtirea unora si bataia de joc a celor care semneaza aceste acte`, a spus Gheorghe Iavorenciuc.

În schimb, un alt consilier local, Cristinel Brumă, care a participat la aceste cursuri a spus că nu a primit o astfel de diplomă, stârnind zâmbete în rândul unor aleși municipali.

De pregătirea profesională a consilierilor locali din municipiul Botoșani s-a ocupat o firmă din Blaj.

Pentru aceste cursuri, Primăria a plătit peste 3.000 de euro din bugetul local.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
21

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...

Comunele hi-tech din Botoșani. Cum se dezvoltă unele localități făcând economie datorită sistemelor IT!

astăzi, 10:20
60

În județul Botoșani, câteva comune încep să se bazeze pe tehnologii industriale moderne pentru a dezvolta comunitățile, dar și pentru a face economie la buget. Printre altele, ...

Fata de 14 ani a fost găsită! Ce decizie au luat polițiștii în privința Denisei

astăzi, 09:52
164

Fata este din satul Sârbi, comuna Vlăsinești. Marți, în jurul orei 16:00, Denisa a părăsit domiciliul fără să își mai contacteze familia, astfel că, aproape de miezul nopț...