Botoşănean rănit grav, după ce a căzut de la patru metri înălţime!

Botoşănean rănit grav, după ce a căzut de la patru metri înălţime!
Ieri dimineaţă, un bărbat de 45 ani, din judeţul Botoşani, a fost rănit grav în timp ce executa lucrări de cofrare la un cămin de beton, pe un şantier din Ilişeşti, judeţul Suceava.

Victima a căzut de la înălţimea de patru metri şi a rămas imobilizată în interiorul căminului. Incidentul s-a petrecut pe un şantier din Ilişeşti, iar pentru salvarea muncitorului detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

"Echipajul de salvatori a pătruns la locul accidentului, a acordat victimei primele îngrijiri medicale, apoi a extras rănitul şi l-a predat echipajului SMURD", se arată într-un comunicat transmis ieri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

"S-a rupt un panou sub el. Completa centura de beton, erau practic ultimii 20 de cm rămaşi de turnat. Un pas greşit, s-a dezechilibrat şi a căzut", a relatat ieri modul în care s-a petrecut accidentul şeful de şantier, Bogdan Lazăr.

Muncitorul a fost transportat la Spitalul Suceava, unde medicii l-au diagnosticat cu multiple traumatisme în zona capului şi o fractură la piciorul stâng, informează monitorulsv.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
167

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
317

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
73

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...