Emil Sandoi, antrenor CSU Craiova: "FC Botosani este o echipa foarte buna si ne asteapta un joc dificil"

Emil Sandoi, antrenor CSU Craiova: "FC Botosani este o echipa foarte buna si ne asteapta un joc dificil"

   Maximasport.ro

Antrenorul celor de la CSU Craiova, Emil Săndoi, și jucatorul oltenilor, Tha’er Bawab, au participat, vineri dimineață, la o conferință de presă si au prefatat partida sa sambata cu FC Botosani.

Amândoi cred că meciul cu Botoșani va fi dificil, dar sunt încrezători.

Iată ce au declarat: sandoiEmil Săndoi: Am văzut că s-au făcut statistici cu clasamentul pe ultimele șase etape de când s-a preluat echipa de către noi. Sunt frumoase și, bineînțeles, ne-am bucura să fim în aceeași poziție și după cele cinci meciuri care urmează. Până la urmă, să știți că cel mai mult ne interesează meciul de mâine. FC Botoșani a demonstrat că este o echipă bună, poate chiar foarte bună. Are fotbaliști care joacă de mult timp împreună. Ne așteaptă un joc dificil, dar să nu uităm că și în cele șase partide de până acum am întâlnit adversari buni și am reușit rezultate pozitive. Punctele sunt importante, chiar dacă ne-am distanțat de zona retrogradării. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte și să urcăm în continuare în clasament. Am fi preferat ca meciul să fie sâmbătă, dar asta este situația. Adversarii au putut să pregătească mai bine acest joc și cred că este un avantaj pentru ei că nu au jucat în Cupă.

Bawab crede că meciul cu Botoșani este foarte important. O să fie mai dificil decât cel cu Brașovul, dar vrem să continuăm această serie de meciuri fără înfrângere. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în trecut și să obținem un rezultat cât mai bun.

Atacantul a mai spus că și-a cerut iertare antrenorilor pentru ratările din ultima vreme și că își dorește să marcheze mai mult în meciurile următoare.

Meciul dintre CSU Craiova si FC Botosani va avea loc sambata, la ora 18:00, in direct la LOOK TV!

sursa: maximasport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
82

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
167

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...