Program de weekend la eliberarea buletinelor, pentru botoşănenii care vor să meargă la vot!

Program de weekend la eliberarea buletinelor, pentru botoşănenii care vor să meargă la vot!
Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei va avea sâmbătă și duminică program special de lucru.

Potrivit lui Constantin Gabur, șeful Serviciului, sâmbătă programul de lucru va fi până la ora 16.00, iar duminică până la ora 21.00.

Astfel, botoșănenii care vor dori să voteze în ziua de 2 noiembrie și vor solicita eliberarea cărții de identitate o vor primi chiar în aceeași zi.

"Condiția este ca duminică să vină până cel târziu la ora 16.00, că dacă vin la ora 20.00 seara, nu se poate chiar așa. Am discutat cu conducerea Mall-ului, pentru că sâmbătă și duminică nu se lucra la noi și acum lucrându-se să îmi dea liber accesul cu public de la ora 08.00 dimineața și vor fi dirijați de cei de la pază pe scările laterale, de acces", a precizat Constantin Gabor.

Acesta spune că sunt și unele persoane care profită de faptul că atunci când este un scrutin electoral documentele de identitate se eliberează foarte repede, deși nu  merg la vot.

"Sunt mulți care s-au șmecherit, profită de chestia aceasta, nu au nicio treabă cu votarea, nici nu merg la vot. Mi s-a întâmplat în anii precedenți când au venit sâmbătă și duminică să depună actele și după buletin au venit la vreo 2-3 săptămâni", a mai spus Constantin Gabor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
204

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
197

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
287

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...