Ţurcanu acuză: "Materialele rezultate din dezafectarea staţiilor de apă de la Ştefăneşti, folosite "de primar să facă case pe la membrii PSD"

Ţurcanu acuză: "Materialele rezultate din dezafectarea staţiilor de apă de la Ştefăneşti, folosite "de primar să facă case pe la membrii PSD"
Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, susține că are informații că în unele localtăți din județ materialele rezultate în urma dezafectării anumitor obiective care aparțin operatorului de apă sunt folosite în scop personal de către anumite persoane care dețin funcții la nivelul comunităților respective.

Șeful CJ a spus că vineri a avut o întâlnire cu zeci de cetățeani din orașul Ștefănești, care i-au adus la cunoștință că materialele rezultate din dezafectarea stației de tratate a apei ar fi fost luate de către primarul Ştefănel Rusu și folosite pentru construcția unor case.

"Am informații că în orașul din Ștefănești primarul de acolo a folosit materialele în colaborare cu un domn de acolo să facă case pe la membrii PSD. Pe lângă faptul că l-a pus pe fiul său șef de șantier acolo, a luat și materialele și fac case. Voi trimite corpul de control acolo, acestea sunt informațiile pe care le am dar deocamdată nu le-am verificat, azi le verific. Să văd dacă e adevărat. Cum am preluat informațiile așa vă spun, dar de unde le-am preluat sunt convins că așa sunt. Acolo la Ștefănești se dezafectează stațiile care preiau apă, plus clădirile, se fac birouri noi. Am fost la Ștefănești, vineri seară, și m-am întâlnit cu vreo 200 de cetățeni și mi-au spus acest lucru", a declarat Florin Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
1

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
66

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
285

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...