Politistul local din Dorohoi, ranit joi dimineata, a fost lovit de o locomotiva!

Politistul local din Dorohoi, ranit joi dimineata, a fost lovit de o locomotiva!

In urma cercetarilor facute de politistii botosaneni s-a stabilit ca politistul local in varsta de 44 de ani, din Dorohoi, gasit inconstient langa linia ferata din Gara a fost lovit de o locomotiva.

Barbatul a fost agatat de scara exterioara a locomotivei, lovindu-se puternic la cap.

El a fost transferat la o clinica de specialitate din Iasi si va fi supus unei interventii chirurgicale. Petru Calancea a fost vazut de un trecator zacand plin de sange langa linia de cale ferata, omul sunand de urgenta la 112.



O ambulanta s-a deplasat la fata locului si l-a preluat pe barbat, acesta fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, iar de acolo a fost trimis la Iasi.

Politia a deschis un dosar penal in acest caz pentru loviri sau alte violente, fiind facute cercetari pentru a se stabili cu exactitate cum s-a intamplat totul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
90

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
17

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...