ACCIDENT groaznic la locul de munca! Un barbat si-a prins mana la circular - FOTO

ACCIDENT groaznic la locul de munca! Un barbat si-a prins mana la circular - FOTO
Un barbat in varsta de 50 de ani a ajuns , vineri la amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost victima unui cumplit accident la locul de munca.

Costel S. lucra la societatea Terra Constructii si intr-un moment de neatentie si-a prins mana dreapta la un circular. Barbatului aproape ca i-a fost amputata mana, avand multiple plagi taiate, trei degete fiindu-i retezate.

Colegii muncitorului au sunat de urgenta la 112, iar un echipaj de la SJA Botosani a ajuns la fata locului pentru a-i acorda acestuia primul ajutor, dupar care l-au transportat la spital.

"Pacientul prezenta plagi multiple la membrul superior drept, taiate la circular, dar stabil hemodinamic. L-am transportat la Spitalul Judetean.", a declarat Daniela Amarandei, medic in cadrul SJA Botosani.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ceilalți șoferi i-au făcut semn să oprească. În câteva minute, din mașină nu a mai rămas nimic! (Foto, Video)

astăzi, 10:30
85

Un autoturism a luat foc astăzi, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Avrămeni.Șoferul nu a observat de la început problema. El a fost atenționat de ceilalți partici...

Cătălin-Mugurel Flutur, PNL Botoșani: ”Lansez public Platforma – Program a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar!”

astăzi, 10:17
35

Cătălin-Mugurel Flutur, candidatul Partidului Național Liberal – Filiala Botoșani, lansează astăzi Platforma – Program a candidaturii pentru un mandat de primar al municipiului Boto...

Bărbat ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut pe stradă și s-a lovit puternic la cap!

astăzi, 10:02
207

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în zona Bisericii Sf. Vineri.Din câte se pare, victima, un bărbat în vârs...