SCANDAL înaintea şedinţei de Consiliu Local! FOTO, VIDEO

SCANDAL înaintea şedinţei de Consiliu Local! FOTO, VIDEO
Peste 20 de botoşăneni care locuiesc în zona de case de pe Bulevardul Mihai Eminescu la intersecţia cu strada Petru Rareş s-au adunat, vineri dimineaţă, la Primărie şi au cerut insistent să participe la şedinţa de Consiliu Local, nemulţumirea lor majoră fiind aceea că o firmă vrea să ridice un bloc de locuinţe în apropierea caselor lor.

Oamenii spun că de nenumărate ori au solicitat Primăriei şi Consiliului Local împiedicarea acestei investiţii, dar de fiecare dată sunt lăsaţi cu ochii în soare.



"Am venit un grup ca să participăm la şedinţă şi suntem opriţi pentru a nu participa. De şapte luni de zile suntem supuşi unui stres continuu şi a unei batjocuri şi mizerii, şi ne tot amână şi nu ne dau niciun răspuns, nu vor să stea de vorbă. Am făcut 15 adrese la Consiliul Local şi la Primărie, nu ni s-a răspuns, suntem proprietari de case şi nu dorim blocuri în zona în care locuim, lângă casele noastre. S-a făcut ilegal şi blocul existent şi acum se continuă şi se încalcă legea. Considerăm că domnul primar, consilierii, au avut nevoie de voturile noastre, i-am investit cu încredere, şi acum când oamenii sunt practic torturaţi de un om de afaceri pentru a construi un bloc în zona de case nu suntem luaţi în seamă", a spus una dintre botoşănencele care locuieşte în zonă.



"Funcţionarii Primăriei care ar trebui să aplice legea, bugetari care au în fişa postului interpretarea şi apărarea comunităţii locale în loc să aplice legea ne poartă cu hârtii scrise tot din banii noştri", a spus o altă femeie care se opune proiectului privind respectivul bloc de locuinţe.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de vineri se află şi un proiect de hotărâre privind aprobarea PUD-ului în vederea construcţiei blocului de locuinţe.

Consilierul local Ady Petruşcă a coborât pentru a discuta cu cetăţenii.

În cele din urmă, grupul de protestatri a fost lăsat să participe la şedinţa de Consiliu Local pentru a-şi spune nemulţumirea.

Firma Semnal este cea care doreşte să ridice respectivul bloc de locuinţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
554

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
438

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...