Vezi care sunt liberalii botoşăneni cu care Portariuc are discuţii "constructive"!

Vezi care sunt liberalii botoşăneni cu care Portariuc are discuţii "constructive"!
Social-democraţii botoşăneni sunt deschişi la negocieri cu celelalte partide din Consiliul Local, primarul Ovidiu Portariuc precizând că vor fi purtate discuţii cu toţi cei care doresc să susţină proiectele municipiului Botoşani.

Edilul-şef al municipiului a precizat că este deschis la o colaborare pe plan local inclusiv cu liberalii, chiar dacă nu mai sunt parteneri în cadrul USL şi a spus că aşteaptă oferte în acest sens.

Ovidiu Portariuc a ţinut să puncteze faptul că şi la nivelul judeţului Botoşani sunt liberali cu maturitate politică, cu care a avut şi are în continuare discuţii constructive, nominalizându-i pe Gheorghe Sorescu, Viorel Iliuţă şi Relu Târzioru.

"Eu cred că şi în PNL sunt oameni cu care se poate avea un dialog civilizat, unii chiar reprezintă valorile de dreapta, inclusiv pe plan local şi am foarte mulţi colegi, inclusiv din PNL, cu care pot avea un dialog constructiv şi mă bazez pe maturitatea lor politică, să menţină în continuare această structură, chiar dacă ea nu mai există într-o formă oficială, prin ieşirea lor de la guvernare, dar pe plan local fac apel la liderii PNL cu maturitate politică să vină să continuăm obiectivele USL promise oamenilor. Unii dintre liderii locali ai PNL am văzut că au început să aibă anumite poziţii publice, aşteptăm să vedem care e oferta lor în acest sens şi suntem deschişi la orice fel de colaborare pe plan local cu cei din PNL care înţeleg că trebuie să ducem obiectivele USL mai departe", a spus Portariuc.

Primarul a spus că este deschis la discuţii şi cu toţi consilierii locali.

"Încep dialogul pe plan local, în Consiliul Local, cu toţi consilierii, cu toţi cei interesaţi să susţină proiectele municipiului Botoşani, indiferent de culoarea politică", a conchis Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...