Vatman sancţionat cu avertisment după ce a vorbit urât cu un călător

Vatman sancţionat cu avertisment după ce a vorbit urât cu un călător
Unul dintre vatmanii angajaţi ai societăţii Eltrans a fost cercetat de Comisia de disciplină a unităţii după ce a avut un limbaj neadecvat faţă de un călător.

O pensionară din municipiul Botoșani, care călătorește cu acest mijloc de transport, beneficiind de gratuitate, a reclamat modul in care i s-a adresat vatmanul, care i-a reprosat ca a mers cu tramvaiul doar o statie.

“Pe data de 23.10.2013 in jurul orei 17.00, din statia Luceafarul am urcat in tramvai si am mers o statie. La coborare am fost certata de vatman de ce am mers cu tramvaiul numai o statie ca puteam sa merg pe jos. In tramvai au mai urcat o data cu mine si alti pensionari si comentariul vatmanului a fost "prin fata se dau colacii". Oare vatmanii sunt proprietarii tramvaielor ?Pensionarii nu sunt oameni? Daca nu-ti plac oamenii, un pic de respect pentru varsta lor", se arăta in sesizarea transmisa redactiei Stiri.botosani.

Şefii Eltrans s-au autosesizat şi l-au cercetat disciplinar pe vatmanul reclamat. Întrucât era la prima abatere de acest gen şi şi-a recunoscut comportamentul, acesta a primit doar un avertisment.

Directorul adjunct al Eltrans, Victor Ivănescu, a spus că periodic se fac instruiri cu angajaţii în ceea ce priveşte modul în care trebuie să se comporte şi să se adreseze călătorilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
186

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
188

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
274

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...