E.ON ignora o solicitare a municipalitatii: "Daca se intampla un accident noi suntem trasi la raspundere", spune Portariuc!

E.ON ignora o solicitare a municipalitatii: "Daca se intampla un accident noi suntem trasi la raspundere", spune Portariuc!
Poblema cutiilor de electricitate montate pe stalpii din municipiu, si care nu mai au usi de protectie, firele fiind la vedere si reprezentand un real pericol mai ales pentru copii, a fost adusa in discutie, joi, in cadrul sedintei de Consiliu Local, de primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta le-a spus consilierilor locali ca s-au facut adrese catre E.ON pentru a rezolva cat mai repede aceasta problema, dar pana acum nu s-a intamplat nimic.

"Una dintre probleme este legata de prezenta cutiilor electrice de pe stalpi, pe care am adus-o in atentie serviciului de specialitate din Primarie de mai bine de jumatate de an, am facut o adresa catre E.ON, de curand am revenit cu o noua adresa catre E.ON, pentru ca daca se intampla un accident noi suntem trasi la raspundere. Noi nu putem interveni la aceste cutii, pentru ca nu este patrimoniul nostru. Daca se intampla ceva vina cade asupra noastra, dar stim comportamentul si modul de raspuns al unor asemenea companii", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul a precizat ca s-a discutat in cadrul Asociatiei Municipiilor pentru a se modifica legislatia astfel incat sa se poata interveni cand apar astfel de situatii, cand operatorii nu dau curs solicitarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
297

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...