Intervenție cu bomfaierul pentru a scoate piulița de pe organul genital al unui copil din Botoșani!

Intervenție cu bomfaierul pentru a scoate piulița de pe organul genital al unui copil din Botoșani!
Medicii de la Spitalul Sf. Maria din Iasi au fost nevoiti sa foloseasca un bomfaier pentru a taia piulita pe care un copil de 7 ani, din Gorbanesti, judetul Botosani, si-a introdus-o pe organul genital.

Baietelul a ajuns initial in stare grava la Unitatea de Primire Urgente din Botosani, el fiind transferat apoi la Iasi. La internare, organul genital era umflat, aproape necrozat, iar baietelul se afla in imposibilitatea de a putea urina.  

In timp ce parintii se aflau la camp, copilul si-a introdus organul genital pana la baza in piulita si timp de cateva ore, pana cand acestia au revenit acasa, a incercat sa indeparteze corpul strain.   

"Prin introducerea piulitei pe penis, circulatia sanguina a fost oprita spre organul genital si acesta s-a necrozat si s-a umflat. La internare, copilul avea dureri, fiind nevoie sa-i administram sedative. Copilul a stat asa timp de mai multe ore, pana cand parintii s-au intors de la camp. In tot acest timp, nici nu a putut urina", a declarat pentru Buna Ziua Iasi dr. Lucian Cernahoschi, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria din Iasi.   

Fiind singur acasa, baietelul nu a avut cui sa ceara ajutor pentru a ajunge mai repede la unitatea medicala. Copilul a fost operat in urgenta, iar medicii au folosit un bomfaier pentru a taia piulita.   

Cu toate acestea, minorul poate ramane cu sechele grave.   

"Dupa interventia chirurgicala, circulatia sanguina a revenit in organul lezat, dar pericolul nu a trecut. Trebuie sa vedem cum vor evolua lucrurile. Exista riscul ca organul genital sa se necrozeze din nou. De asemenea, se poate ajunge chiar la amputatia penisului. Sa speram ca nu se va ajunge la o astfel de situatie extrema. Starea de sanatate a copilului este stabila, durerile au disparut si urineaza cu ajutorul unei sonde", a spus, conform sursei citate, medicul Lucian Cernahoschi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
54

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
104

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...