Fotbalistul Gabi Tamaş a fost dus în CĂTUŞE la Poliţie

Fotbalistul Gabi Tamaş a fost dus în CĂTUŞE la Poliţie
Internaţionalul Gabi Tamaş a fost dus, în această dimineață, încătușat, la Poliție după ce a spart un geam din scara unui bloc din București.
 
Incidentul a fost anunțat, în jurul orei 7.45, de un locatar al imobilului, la numărul de urgență 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe fotbalistul echipei naționale în stare de agitație și confuzie. Gabi Tamaș nu le-a putut explica polițiștilor cum a ajuns în scara imobilului respectiv, el nelocuind acolo, și nici ce s-a întâmplat.

În prezent, fobalistul este audiat la Secția 1 de Poliție și urmează a fi supus unui test cu fiola, pentru a se stabili dacă se află sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihotrope, au declarat pentru EVZ surse judiciare.
 
Gabriel Tamaş a fost convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie, dar cel mai probabil nu va ajunge la reunirea echipei, care va avea loc astăzi, la Mogoşoaia.
 
Scandaluri după scandaluri
 
Nu este prima dată când Tamaş intră în atenţia poliţiştilor. În ultimii ani, el a fost acuzat că şi-a bătut iubita şi că a făcut scandal în mai multe restaurante, susţine România TV.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
9

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
416

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...