Grav accident de circulație la Săveni! Cinci răniți după ce două mașini s-au ciocnit! FOTO, VIDEO

Grav accident de circulație la Săveni! Cinci răniți după ce două mașini s-au ciocnit! FOTO, VIDEO
Cinci persoane au ajuns, miercuri după-amiază, la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit la intrare în orașul Săveni.

Claudiu Cârligeanu, în vârstă de 24 de ani, din Săveni, se deplasa la volanul unui Renault dinspre Botoșani către Săveni.

În mașină cu acesta, pasageră pe scaunul din dreapta față, era prietena sa în vârstă de 17 ani.

La intrare în orașul Săveni, într-o curbă la stânga, șoferul a intrat pe acostament, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens intrând în plin într-un autoturism de teren Toyota, condus regulamentar de Cristian Coșorianu Pușcașu, în vârstă de 45 de ani, autoturismul fiind aruncat în balustrada de protecție de pe marginea drumului.

În Toyota mai era soția șoferului, Lenuța Coșorianu Pușcașu, în vârstă de 46 de ani, notar în Săveni, care era pasageră pe scaunul din dreapta față, iar pe bancheta din spate era Mihai Lucian Șuliuc, de 27 de ani, angajat la același cabinet notarial.

În urma impactului, femeia de 46 de ani a rămas încarcerată și a fost scoasă de pompieri.

Toate cele cinci persoane din cele două mașini au fost transportate la Spitalul din Săveni, iar fata de 17 ani, care s-a lovit la cap, și pasagera din Toyota, au fost transportate la Spitalul Județean.

Șoferul Renault-ului a spus că a pătruns pe acostament încercând să evite remorca unui camion care venea din sens opus și care a intrat prea tare în curbă, dar când a vrut să revină pe bandă nu a mai putut stăpâni mașina.

"În urma accidentul a rezultat rănirea a cinci persoane, care au fost preluate și transportate la Spitalul orășenesc Săveni și la UPU Botoșani. Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului Renault, la intrarea în orașul Săveni, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens", a declarat Cătălin Ilașcu, șeful Poliției Săveni.

În urma impactului dintre cele două mașini, pe carosabil s-a scurs carburant, iar pompierii au intervenit și au spălat șoseaua. 


























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
22

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
32

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
74

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...