Liliana Minca si-a depus candidatura la Botosani: "Ma duc acasa la oamenii mei, la moldovenii mei!"-FOTO

Liliana Minca si-a depus candidatura la Botosani: "Ma duc acasa la oamenii mei, la moldovenii mei!"-FOTO
"Vor o campanie murdara, le dau campanie murdara. Vor o campanie cu strategii si proiecte, cu ajutor pentru judet, veniti aici, la Liliana"! Candidatii PPDD Botosani si-au depus candidaturile, in frunte cu Liliana Minca si Margareta Clipa!

Cei noua candidati din partea PPDD la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, pe colegiile din judetul Botosani, si-au depus luni dosarele de candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie.

Prezenta la depunerea candidaturilor a fost si Liliana Minca Ghervasuc, fota sefa a Loteriei Romane.




"Buletinul meu este de Saveni, nu vin din alta parte, nu ma duc in alta parte, ma duc acasa. Ma duc acasa la oamenii mei, la moldovenii mei, pe care politicienii din ultimii 22 de ani i-au uitat. Ii gasesc doar din patru in patru ani cand vin sa le cerseasca votul si nici intr-un caz atunci cand au nevoie. Am discursul omului din popor. Nu m-am schimbat, sunt aceeasi. La Parlament, de la tribuna, nu am nimic sa imi reprosez, nu am dosare, nu mi-e frica de niciun contracandidat. Am venit sa fac o campanie curata. Vor o campanie murdara, le dau campanie murdara. Vor o campanie cu strategii si proiecte, cu ajutor pentru judet, veniti aici, la Liliana", a spus Liliana Minca Ghervasuc.

Ea a fost insotita de cunoscuta interpreta de muzica populara Margareta Clipa, cele doua cunoscandu-se la o nunta in anul 2007, care a spus ca va canta in campania electorala pentru fosta sefa a Loteriei.



Presedintele PPDD Botosani, Marius Cristescu, a spus ca targetul partidului este de a castiga toate colegiile.

"Targetul este sa reusim sa ducem spre Parlament o echipa formata din botosaneni, o echipa care sa se lupte si sa ii poata reprezenta cu proiecte legislative. Toti cei noua candidati au proiecte legislative deja promovate la Bucuresti care asteapta si candidatul, sa devina parlamentar, pentru a fi promovate in Parlament. Nu sunt legi stufoase, cum s-au facut pana acum, nu sunt interpretabile. Sunt legi simple pe care omul sa le inteleaga", a spus Marius Cristescu.

Candidatii PPDD Botosani la Parlament:

Senat

Colegiul Botosani-Verginel Vacariu
Colegiul Dorohoi-Flamanzi-Dumitru Codreanu
Colegiul Darabani-Saveni-Corneliu Popescu

Camera Deputatilor

Colegiul 5 Botosani-Marius Cristescu
Colegiul Darabani-Telus Olaru
Colegiul 6 Botosani-Gheorghe Ciubotaru
Colegiul Flamanzi-Cristian Andrioaie
Colegiul Saveni-Liliana Ghervasuc Minca
Colegiul Dorohoi-Radu Alexandrescu
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
177

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
435

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
995

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...