Botosanean implicat intr-un grav accident la Targu Frumos

Botosanean implicat intr-un grav accident la Targu Frumos
Marti, sase persoane au ajuns la urgente dupa ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut pe raza orasului Targu Frumos. Evenimentul a avut loc in jurul orei 17.00. M. Crina de 49 de ani, din comuna Rediu, Iasi, conducea un autoturism in directia Iasi - Botosani, iar in momentul in care a efectuat o manevra de intoarcere fara a se asigura, a fost acrosata de un alt autoturism. La volanul celui de-al doilea vehicul implicat in accident se afla C. Nelu, de 45 de ani, din judetul Botosani, care se deplasa in aceeasi  directie de mers.

"In data de 11.09.2012, ora 17.00, pe strada Petru Rares din Targu Frumos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. Conducatorii auto nu consumasera bauturi alcoolice, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa" a declarat pentru bzi.ro comisar Madalin Taranu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) au ajuns initial sase victime, printre care si trei minori care au fost transferati pentru evaluarea generala la Spitalul de Copii Sf. Maria, fara a necesita internare.

"In urma unui accident rutier violent, au fost aduse la urgente mai multe victime, Maria B. de 37 de ani, cu pneumotorax stang si fracturi costale, fiind tranferata la chirurgie toracica. Elena B. de 73 de ani, cu fractura de antebrat drept, tranferata la ortopedie, si Nelu C., de 45 de ani, cu contuzie la coloana cervicala, fara a necesita spitalizarea", a precizat Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD, purtator de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
18

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
12

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
60

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...