Accident la betie: S-a izbit cu masina in podet, ca sa nu loveasca un caine. O fata de 18 ani a ajuns la spital!

Accident la betie: S-a izbit cu masina in podet, ca sa nu loveasca un caine. O fata de 18 ani a ajuns la spital!
A vrut să evite un cîine şi a ajuns cu maşina într-un podeţ! În urma impactului, o fată de 18 ani a fost rănită. Poliţiştii au constatat că şoferul era beat, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică seara, în jurul orei 22.00, T. Cristian Ştefan, de 22 de ani, din localitatea Tătărășeni, comuna Havîrna, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitatea Havîrna, a efectuat o manevră de evitare a unui animal aflat pe partea carosabilă, pierzând controlul asupra autoturismului, împrejurare în care a ajuns în șanțul de pe contrasens şi s-a izbit într-un podeț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui M. Larisa, de 18 ani, din comuna Havîrna, pasageră pe scaunul dreapta față al autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fiind ulterior transferată la Spitalul Județean Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
299

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...