Trimis în judecată, după ce şi-a ucis cumnata!

Trimis în judecată, după ce şi-a ucis cumnata!
Bărbatul în vârstă de 57 de ani, care în luna decembrie şi-a ucis cumnata, într-un cămin din zona Industrială, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Petru Munteanu este acuzat de loviri cauzatoare de moarte. El se află în arest preventiv.

In seara de 20 decembrie 2011, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unui conflict spontan, Petru Munteanu a lovit-o pe cumnata sa in zona fetei, cauzandu-i leziuni ce au condus la decesul acesteia.

Victima, care era din Unteni, tocmai iesise din spital, avand o mana in ghips, si venise la sora ei pentru a sta cateva zile, insa acolo si-a gasit sfrasitul.

Vecinii au povestit ca scandalurile se tineau lant in familia celor doi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
39

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
149

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...