Bogdan Andone „taie în carne vie” după ce a fost instalat la FC Botoșani. Cine nu va face parte din echipă!

FC Botoșani nu trece deloc printr-o perioadă bună, din punct de vedere sportiv, având în vedere că ocupă ultimul loc în Superliga, cu 12 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Bogdan Andone „taie în carne vie” după ce a fost instalat la FC Botoșani. Cine nu va face parte din echipă!

Bogdan Andone este încrezător că FC Botoșani poate să se salveze de la retrogradare.

Totodată, a anunțat că jucătorii care nu vor da totul pentru echipă nu vor face parte din formația sa.

„Am bătut palma, dar încă nu am semnat. Totul e pus la punct. Cred cu tărie că împreună cu patronul, președintele, oamenii din Botoșani și jucătorii avem șanse să scoatem echipa și Botoșani să rămână în Liga 1. În acest sezon, Botoșani parcă e din alt scenariu. Am avut o discuție cu domnul Iftime acum o lună de zile. Dar aveam înca niște discuții în Cipru. Acum două zile, m-a sunat Mihai Roman, apoi președintele clubului. Apoi am vorbit din nou cu domnul Iftime.

Eu am niște principii foarte clare. Cine nu muncește, cine nu dă totul pentru echipă, pentru ca echipa să se salveze, nu va face parte din echipă și lot. Vor fi și schimbări. Sunt și jucători care cred că deja și-au reziliat contractele până să avem discuția și să ne punem de acord. Am încredere pentru că domnul Iftime și clubul FC Botoșani sunt un etalon al seriozității în fotbalul nostru. Trebuie găsiți jucătorii care își doresc să joace fotbal. Sunt destui care și-ar dori să joace la FC Botoșani, dar nu au șansa.

Cred cu tărie că fotbaliștii români au calitate, dar noi, antrenorii, trebuie să-i împingem să-și depășească limitele. O să încerc să aduc și jucători cu care am lucrat împreună, dar și jucători cu experiență care să reziste presiunii. Florescu cu siguranță rămâne”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
413

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
151

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
431

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...