Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Romario Benzar a comentat decizia Comisiei de Recurs, de a micșora pedeapsa lui Hakim Abdallah. Atacantul lui Dinamo l-a accidentat grav pe fotbalistul de la Botoșani.

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Botoșani – Dinamo, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii. Romario Benzar a răbufnit la aflarea veștii.

 

Hakim Abdallah a primit o suspendare de 6 etape după ce l-a umplut de sânge pe Romario Benzar în Botoșani – Dinamo (2-1).

Dinamo a făcut apel, iar Comisia de Recurs a redus pedeapsa de la 6 la doar două etape. Astfel, Hakim Abdallah va fi apt de joc pentru duelul decisiv al lui Dinamo cu UTA Arad pentru evitarea retrogradării. Fotbalistul de 26 de ani a stat deja la meciurile cu Voluntari (1-1) și U Cluj (3-3).

Romario Benzar a fost uluit de decizia Comisiei de Recurs și a avut un discurs extrem de acid.

„În ultima etapă jucăm cu pistoalele la noi, ne facem pantaloni cu buzunare. Jur că nu știam nimic. Incredibil, m-ai luat prin surprindere. Sunt la masă și acum aflu, de la tine. Ce să spun? Nu mi se pare normal și chiar nu mă așteptam la așa ceva.

Spun că și șase etape au fost prea puține! Pentru că eu am suferit mult și încă o fac. Ce trebuia să-mi facă? Să mă omoare? Nu este destul că am capul plin de fire, că port o cască și îmi curge sânge după fiecare antrenament?

Rana mea nu s-a vindecat nici acum și comisiile astea, ce sunt ele, că nu mă pricep, iau astfel de decizii, reduci de la șase la două! Nu știu ce să spun, poate sunt interese.

Se trece prea ușor peste așa ceva, nu poți să faci ce vrei și comisia nu știu care să te ierte că așa vrea cineva. Una să dea șase, alta… două, e o diferență de neînțeles.

Dar pe mine m-a chemat cineva de la Comisia de Recurs să mă întrebe, să mă vadă? Sună-mă comisie și pe mine să vezi dacă sunt bine, că pe mine m-a lovit.

Joc deoarece am vrut să fac sacrificii pentru echipa mea, mi-am dorit să ajut și îți spun și ție și celor de la comisie, joc pe semnătură. Medicii mi-au zis că am avut șansă, că sunt norocos, mi-au transmis că are fi bine să evit să intru pe teren.

O săptămână nu am putut să dorm, am stat pe calmante și am umplut patul de sânge. Dar poate trebuia să nu mai joc fotbal!”, au fost declarațiile vehemente ale lui Romario Benzar, potrivit ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...