Astăzi, la un de la cumplitul accident, Alexia strălucește mai mult ca niciodată și ne spune: ”Don't cry!” (Video)

Noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 decembrie 2022. Autocarul care transporta un ansamblu cu tineri artiști din Botoșani către Slobozia s-a răsturnat la Pașcani. Alexia Tudose și mai mulți colegi au fost răniți.

Atunci în vârstă de 15 ani, Alexia risca să rămână mutilată pe viață. Avea ambele brațe afectate, unul complet amputat, ”cules” de fratele ei Eric de la locul accidentului și predat medicilor. Au urmat zile dificile, cu intervenții de o complexitate uriașă, medicii din Iași reușind aproape imposibilul: replantarea ambelor brațe ale Alexiei.

La intervenția care a durat aproape 20 de ore au participat șase chirurgi, doi medici ortopezi, trei anesteziști și trei echipe de asistente. Operația a fost un succes. După zile întregi de stat în spital, Alexia și-a petrecut noaptea dintre ani acasă, alături de prieteni și familie.

Alexia a urmat un an de recuperare anevoioasă. Însă nu se dă bătută. În acest timp nu a renunțat la pasiuni, nici la prieteni. A cântat, a dansat, a participat la evenimente publice. În vara acestui an a scos propriul videoclip muzical.

Viața Alexiei s-a schimbat radical în decursul acestui an. Chiar dacă a trecut prin multe operații, prin recuperări chinuitoare, Alexia ne demonstrează că nu există limite atunci când ai primit în dar ceea ce este mai de preț: viața.

Chiar dacă pare greu de crezut, Alexia este astăzi un om fericit. Melodiile îi scot în evidență vocea și frumusețea aparte. Cântecele Alexiei sunt adevărate mesaje de victorie, de luptă atunci când crezi că nu mai există nicio șansă.

Astăzi, la împlinirea unui an de la teribilul accident, tânăra din Botoșani a lansat o nouă melodie, "Don't Cry", videoclipul fiind filmat la Teatrul Național din Iași.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...