Formulare de satisfacție la Spitalul Județean din Botoșani. Manager: „Eu nu pot face comisie doar cu un telefon” (video)

Decizia îi aparține noului manager al Spitalului, după ce de la numirea sa pe funcție a fost sunată de zeci pacienți sau aparținători ai acestora, care s-au plâns de anumite situații. Managerul spune că nu poate face comisie dacă nu are la mână un document scris.

Cetățenii care trec pragul Spitalului Județean „Mavromati” și se lovesc de nemulțumiri sunt îndemnați să le sesizeze în scris.

Acest lucru va fi posibil prin intermediul unui formular de satisfacție, care va fi publicat și pe site-ul spitalului în următoarea perioadă.

Dr. Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani spune că, pentru a fi rezolvate corespunzător toate nemulțumirile cetățenilor privind activitatea de pe una dintre secțiile spitalului, acestea trebuie notificate în scris.

În aceste zile de când am venit am primit unșpe mii de telefoane cu reclamații. Am solicitat și voi publica și pe site-ul spitalului un formular special, ca toți pacienții care au probleme să se adreseze direct, prin hârtie, ca să putem lua niște decizii. Prin telefon nu putem face nimic. Și aseară am primit un telefon de la un aparținător care avea o nemulțumire legată de activitatea de pe o secție a spitalului. M-am deplasat personal, fac o anchetă internă, dar atâta timp cât eu nu am un document scris eu nu pot face comisie doar cu un telefon. Solicit pacienților să se adreseze în scris. Noi, ca să putem face demersurile necesare către comisiile de specialitate, către controlul intern, eu nu pot face doar pe baza unui telefon”, a declarat dr. Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Mai mult decât atât, aceasta îi sfătuiește pe pacienți sau aparținători să nu mai pună presiune asupra personalului medical.

Nici agresivitatea nu este ok, când se fac presiuni asupra personalului medical de pe secție. Eu nu spun că nu s-au întâmplat probleme în acest spital imens, cu 2177 de angajați. Este al treilea spital din țară, este imens”, a completat managerul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Viitorii consilieri locali de la PNL au planuri și cu Poliția Locală! (Video)

astăzi, 15:33

Aleșii, care vor ocupa de la finalul acestei luni scaunele de consilieri locali din partea PNL, au luat în vizor și Poliția Locală a Municipiului Botoșani. Viitorii consilieri locali spu...

Gala Excelenței în Educație: Olimpici botoșăneni premiați pentru rezultate remarcabile! (Foto, Video)

astăzi, 13:51

Ziua de vineri a fost dedicată elevilor și profesorilor botoșăneni care, de-a lungul anului școlar 2023 – 2024, au obținut rezultate excepționale la concursurile la care au participat. ...

Ce vor să facă viitorii consilieri locali de la PNL cu Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”! (Foto, Video)

astăzi, 12:40

La sediul de partid al Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, formațiunea politică și-a prezentat consilierii locali care își vor prelua mandatele la finalul acestei l...