Autoturism intrat într-o casă, pe o stradă din municipiul Botoşani! Patru persoane rănite! FOTO

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un şofer neatent a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure. Unul dintre autoturisme a fost puternic avariat după ce a intrat în zidul unei case.

Autoturism intrat într-o casă, pe o stradă din municipiul Botoşani! Patru persoane rănite! FOTO

Şoferul unul Opel, un tânăr de 34 de ani, circula pe strada Ion Pillat, către Luceafărul, iar la intersecţia cu strada Independenţei a fost lovit de o altă maşină, un VW Transporter, al cărei şofer, în vârstă de 23 de ani, nu i-a acordat prioritate.

Opelul a fost proiectat în zidul unei case, în apropiere de Biserica Sf. Spiridon, la doar câţiva metri aflându-se câteva persoane.

Cei doi şoferi, dar şi două tinere aflate în VW Transporter, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Oamenii legii au constatat că unul dintre şoferi era băut, fiind vorba de tânărul de la volanul Opelului. Acesta avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, ambii şoferi alegându-se cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
126

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
379

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
68

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...