Ayan nu a fost găsit: Căutat de mai bine de 20 de ore cu elicopter, drone, șenilate și ATV-uri! (Video)

O familie disperată, o comunitate în alertă și o desfășurare impresionantă de forțe, de mai bine de 20 de ore, în comuna Tudora, din județul Botoșani.

Ayan nu a fost găsit: Căutat de mai bine de 20 de ore cu elicopter, drone, șenilate și ATV-uri! (Video)

Ayan a fost văzut, pe camerele de supraveghere, în apropierea unui canton, însă căutările nu par să ducă spre un final fericit.

Au venit și forțe suplimentare de la Suceava și Bacău, a ajuns la Tudora și un elicopter. Sunt folosiți câini, drone, șenilate și orice alt mijloc specific unor asfel de acțiuni. Totul se dovedește a fi în zadar.

Ayan a dispărut de duminică, la ora 15.00. A petrecut o noapte afară și, cu cât trece timpul, crește și îngrijorarea celor implicați în acțiunea de căutare.

Potrivit unor martori, la Tudora ar fi sosit și părinții lui Ayan, care se aflau în Anglia.

”Căutările au fost continuate pe tot parcursul nopții, deși au fost îngreunate de condițiile meteo nu am renunțat, sunt continuate și în acest moment. Structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt alături de noi, ni s-au alăturat forțe din județele Suceava și Bacău, precum și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație. Cu toții depunem eforturi și facem tot ceea ce este posibil pentru localizarea minorului”, a transmis în această dimineață Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Potrivit Jandarmeriei Botoșani, 92 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava acționează în aceste momente în zona localității Tudora, împreună cu efective de poliție, pompieri,  poliție de frontieră și voluntari, pentru căutarea unui minor în vârstă de doi ani, dispărut ieri după-amiază.

Dispărut de lângă bunici!

Băiețelul în vârstă de doi ani a dispărut duminică, în jurul orei 15:00, din comuna Tudora, din Botoșani. Era împreună cu bunica, în vizită la o cunoștință. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.

La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

Alertă în întreaga țară!

Dispariția lui Ayan este semnalată și pe site-ul oficial al Poliției Române, la rubrica ”Copii dispăruți”:


”La data de 17.03.2024, în jurul orei 15:00, se afla împreună cu bunica la o rudă pe raza satului Tudora, comuna Tudora, jud. Botosani, și, profitând de neatenția rudelor, a plecat în direcție necunoscută”.

Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Sunați la 112 dacă îl vedeți!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
42

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
118

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
92

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...