Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Părinții lui Ayan, copilul de 2 ani găsit după mai bine de 24 de ore de căutări, au ajuns noaptea trecută în România, alertați de veștile cumplite legate de fiul lor.

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.

Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mobilizare extraordinară: peste 500 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, voluntari și toată suflarea satului, în frunte cu primarul comunei, au fost pe urmele micului Ayan. Au sărit în ajutor și forțele de ordine din Suceava, Bacău, Iași, dar și Inspectoratul General de Aviație, care a trimis un elicopter pentru căutări.

Părinții lui Ayan au ajuns la Tudora în cursul nopii de duminică spre luni și au așteptat înmărmuriți ca fiul lor să fie găsit.

Vestea mult așteptată a sosit luni, în jurul orei 16.00: Ayan a fost găsit în pădure, în apropierea unui schit. Era nevătămat!

După ce copilul a fost în siguranță, fiind preluat de cadrele medicale, mama lui Ayan a transmis un mesaj emoționant:

”Vreau să mulțumesc la  emergency alert, primarului comunei, localnici, poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră. O echipă nemaipomenit de organizată, sunteți ”the best team” și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă! O mobilizare extraordinară!”, a spus Ionela, mama copilului, care a însoțit mesajul de o fotografie cu Ayan la scurt timp după ce a fost găsit.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
1

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
71

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
225

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...