S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

Ayan, copilul de doi ani din Tudora, a fost căutat mai bine de 25 de ore de sute de forțe de ordine din mai multe județe, la acțiune participând și numeroși voluntari, cei mai mulți localnici din comună.

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.

Dispărut de duminică, în jurul orei 15.00, Ayan a petrecut o noapte întreagă în pădure, flămând și speriat. Nu puține au fost vocile care au comentat că forțele de ordine ar fi întrerupt căutările pe timpul nopții.

Faptul este infirmat de un participant la misiune, acesta mărturisind că a fost profund impresionat de atitudinea polițiștilor și a jandarmilor.

”Aici pot confirma! Felicitări tuturor! Am rămas plăcut surprins ca la ora 2:30 (momentul în care nouă, câtorva, ni s-au descărcat lanternele și telefoanele, trebuind să renunțăm la căutare) să fie pe teren aproximativ 100 de jandarmi, polițiști, voluntari... care nu au încetat să creadă în găsirea micuțului. Fie polițiști, fie jandarmi sau voluntari, cu toții au înfruntat condițiile vremii cu același scop. Dar cel mai curajos și protejat și îndrumat de Dumnezeu a fost Ayan”, a povestit Silviu Bunduc pe rețelele de socializare.

Silviu s-a arătat impresionat de comunitate și de faptul că oamenii au dat dovadă de empatie față de aproapele.

”Modul exemplar în care s-au mobilizat autoritățile și comunitatea a dovedit că, mai presus de toate, suntem oameni. Și încă avem empatie față de aproapele nostru. Viață lungă și lipsită de greutăți lui Ayan. Că în 24 de ore a trecut prin toate greutățile vieții la o vârstă extrem de fragedă”, a adăugat Silviu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
51

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
127

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
96

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...