Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

Un bebeluș a fost găsit mort într-o mașină de spălat. Descoperirea macabră a fost făcută într-o locuință din Vatra Dornei, județul Suceava.

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele medicilor. Ziua următoare, a fost nevoită să meargă la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Cei care au văzut-o pe femeie și-au dat seama că tocmai devenise mamă și, când au văzut că aceasta neagă adevărul, au alertat poliția.

Oamenii legii au intrat pe fir și au mers la spital, unde au audiat-o pe femeie, care într-un final le-a spus ce a făcut cu nou-născutul. Mama, care mai are un copil, pe care, de asemenea, nu l-ar fi dorit, a precizat că bebelușul pe care l-a născut pe 14 martie nu era viu, scrie monitorulsv.ro. Aceste aspecte trebuie să le lămurească însă medicii legiști care au efectuat necropsia.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și vizează infracțiunea de pruncucidere. În funcție de rezultatele necropsiei se va stabili dacă mama a comis fapta în cunoștință de cauză sau sub imperiul emoțiilor nașterii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
219

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
135

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
154

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...