Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

Ayan, băiețelul de doi ani dat dispărut duminică la Tudora, a fost găsit teafăr, după mai bine de 24 de ore de căutări, la care au participat sute de oameni.

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.

Copilul a fost urcat îm ambulanță și dus la spital.

Potrivit medicilor, când a fost găsit acesta avea temperatura de 33 de grade Celsius, era stabil și comunicativ, deși a petrecut o noapte sub cerul liber, pe o vreme rece cu lapoviță.

„Vorbăreț, a vorbit tot drumul. Vorbea că a văzut un lup, eu știu ce a văzut el prin pădure. În momentul în care a văzut că a intrat mama în ambulanţă şi i-a dat să mănânce a fost totul ok”, a povestit pentru ProTV Virgil Noru, din cadrul SAJ Botoșani.

Băiețelul a ajuns în grija medicilor de la Spitalul Județean din Botoșani, care i-au monitorizează starea de sănătate.

După ce copilul a fost în siguranță, fiind preluat de cadrele medicale, mama lui Ayan a transmis un mesaj emoționant:

”Vreau să mulțumesc la  emergency alert, primarului comunei, localnici, poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră. O echipă nemaipomenit de organizată, sunteți ”the best team” și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă! O mobilizare extraordinară!”, a spus Ionela, mama copilului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
32

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
102

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
85

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...