Bunica din Tudora crede că Ayan ar fi fost luat de cineva: ”Din senin să dispară nu se poate!”

Bunica lui Ayan, copilul din Tudora dispărut de aproape 24 de ore, a făcut primele declarații. Băiețelul din Botoșani este căutat în prezent de peste 500 de persoane.

Bunica din Tudora crede că Ayan ar fi fost luat de cineva: ”Din senin să dispară nu se poate!”

Radu Ayan (Aryan), un copil în vârstă de doar 2 ani, a dispărut în timp ce se afla în vizită cu bunicii la niște rude. Totul s-a desfășurat în timp ce băiețelul se afla în grija bunicii sale, părinții copilului fiind la muncă în Marea Britanie.

​Duminică după-amiază, la ora 15.00, un băiețel în vârstă de 2 ani din Botoșani a dispărut subit din curtea unor vecini la care se afla în vizită împreună cu bunica lui. Cazul a mobilizat întreaga comunitate, iar în acest moment peste 500 de oameni sunt în căutarea copilului.

Astfel, oamenii legii împreună cu mai mulți voluntari din Botoșani au plecat în căutarea băiatului. Au fost aduși inclusiv câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. Ultima dată, băiatul a fost văzut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic. 

„A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările”, a declarat primarul comunei Tudora.

Bunica băiatului este disperată și speră să primească vești bune de la polițiști. Aceasta a făcut și primele declarații despre situație și susține că Ayan ar fi putut fi luat de cineva, deoarece nu obișnuia să plece din curte fără să anunțe:

”Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a declarat bunica băiatului, pentru Observatornews.

Părinții lui Ayan au ajuns la Tudora!

Ayan se afla în grija bunicii sale în momentul în care a dispărut. Tatăl băiatului, Sahar Mahmood, se afla la Londra, unde muncește împreună cu mama copilului.

Imediat ce au aflat despre dispariția lui Ayan, cei doi au plecat către România.

”Tatăl și mama copilului au ajuns azi-noapte cu avionul din Anglia și stau la canton de atunci, așteptând din clipă în clipă să își vadă pruncul”, a transmis un apropiat al familiei.

Un unchi al băiatului, care locuiește în Dubai, a întrebat pe rețelele de socializare cum poate veni de urgență în România, mai exact cu ce zbor, iar oamenii i-au răspuns să caute unul spre Suceava. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
4

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
772

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
345

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...