Vânzători ambulanți, lăsați fără marfă de jandarmii botoșăneni!

Persoanele se aflau în Piața Centrală din municipiului Botoșani și voiau să vândă ilegal țigări de proveniență extracomunitară.

Vânzători ambulanți, lăsați fără marfă de jandarmii botoșăneni!

Misiunile de ordine publică executate în acest sfârșit de săptămână de jandarmii botoșăneni au vizat, în principal, siguranța cetățenilor și menținerea unui climat civilizat de conviețuire socială.

În urma acțiunilor executate independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, jandarmii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 12000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, jandarmii au confiscat 119 pachete de țigări de proveniență extracomunitară de la trei persoane care le ofereau spre comercializare, în mod ilegal, în zona Pieței Centrale a municipiului Botoșani.

Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul autorităților în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112 în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională care îi afectează pe ei sau pe cei din jur, pentru ca intervenția acestora să aibă loc în cel mai scurt timp și să aibă efectul scontat”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
4

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
168

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
49

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...