Jandarmi, pompieri, polițiști și voluntari: Toate inimile bat astăzi pentru Ayan! (Video)

În acest moment, în zona în care se efectuează căutările sunt peste 200 de forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și voluntari.

Jandarmi, pompieri, polițiști și voluntari: Toate inimile bat astăzi pentru Ayan! (Video)

Structurilor MAI din Botoșani li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceava, Iași si Bacău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, alături de polițiști sunt folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter Smurd, un elicopter din cadrul IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor.

”92 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava acționează în aceste momente în zona localității Tudora, împreună cu efective de poliție, pompieri, poliție de frontieră și voluntari, pentru căutarea unui minor în vârstă de doi ani, dispărut ieri după-amiază”, transmite și IJJ Botoșani.

Dispărut de lângă bunici!

Băiețelul în vârstă de doi ani a dispărut duminică, în jurul orei 15:00, din comuna Tudora, din Botoșani. Era împreună cu bunica, în vizită la o cunoștință. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.

Surprins de o cameră de supraveghere la ieșirea din sat!

Băiețelul de 2 ani, care a dispărut duminică, în localitatea Tudora din județul Botoșani, a fost surprins de o cameră de supraveghere la ieșirea din sat.


Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
19

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
66

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
149

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...