(A) Liceul Tehnologic Plopenii Mari - Anunț de presă

Liceul Tehnologic Plopenii Mari anunță începerea implementării proiectului intitulat „DOTAREA LICEULUI TEHNOLOGIC PLOPENII MARI CU UN LABORATOR INTELIGENT (”SMART LAB”), ÎN VEDEREA CREȘTERII CALITĂȚII PROCESULUI EDUCAȚIONAL” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-0256.”

(A) Liceul Tehnologic Plopenii Mari - Anunț de presă

Proiectul se va derula în perioada 9.01.2024-31.01.2025, are o valoare totală de 351 209,46  lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivele proiectului sunt:

Obiectivul general propus vizează dobândirea competențelor digitale avansate de către elevii din cadrul liceului, prin asigurarea accesului la tehnologie în cadrul unui laborator digital inteligent adaptat la specificul liceului, dotat cu echipamente dedicate.

Obiective specifice:

-dotarea instituției de învățământ cu infrastructura și resursele tehnologice necesare dezvoltării laboratorului digital inteligent.
-dobândirea de către cadrele didactice ale liceului, a competențelor necesare utilizării echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat.

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: Dascaliu Alexandru
E-mail contact: scoalapm@yahoo.com

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
21

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
56

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
49

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...