LA MULTI ANI, CATALINA CONSTANTINOVICI! - video

LA MULTI ANI, CATALINA CONSTANTINOVICI! - video

 CATALINA CONSTANTINOVICI  

Catalina Constantinovici se implineste in fiecare zi, cu fiecare suflet si privire atintita asupra sa, cu fiecare ora de muzica sau spectacol, cu fiecare copil care trece granita spre lumea sunetelor.

Profesor la clasa de canto-muzica usoara a Scolii Populare de Arta Botosani, Catalina Constantinovici pare sa fie acum pe un drum bine conturat artistic si profesional.

Dupa ce a activat cativa ani in presa locala, situandu-se lejer de cealalta parte a baricadei, cea a criticului consumator de cultura, Catalina Constantinovici s-a declarat intr-un final devotata muzicii si impatimitilor ei. Absolventa a Academiei de Arte George Enescu din Iasi, a decis sa isi asume o profesie deseori ingrata, rareori previzibila.

Catalina Constantinovici nu a uitat prea usor prima dragoste, profesorul de canto intorcandu-se deseori la tastatura pentru a publica materiale de presa care au darul de a readuce in actualitate pagini din cultura muzicala a locurilor.

Botosaniul, spre deosebire de multe alte orase din tara, dispune de un excelent potential artistic si nu numai, sute de elevi indreptandu-se an de an catre muzica, multi dintre ei calcand pragul Scolii de Arte.

Pentru a dezvolta si oferi prilejul cat mai multor bucurii, in urma cu cativa ani a infiintat asociatia Vis de Artist, in cadrul careia activeaza zeci de copii impreuna cu care a cucerit numeroase premii incununate de aprecieri pe masura in competitiile nationale, indiferent ca este vorba despre scenele botosanene sau scena Festivalului Mamaia Copiilor.

Asociatia devine de la o zi la alta un refugiu artistic pentru micutii dependenti de muzica, de intalniri culturale sau pur si simplu de nevoia de evolutie permanenta.

In acest sens, de un timp se desfasoara, periodic, actiunea Intalnirea de astazi, in cadrul careia copiii isi desavarsesc personalitatea si educatia.

Pe 28 octombrie, la aniversare, Stiri Botosani ii ureaza Catalinei Constantinovici sa aiba parte de impliniri artistice si sufletesti, de pace launtrica si de bucuria vesnicului inceput.

LA MULTI ANI!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
48

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
53

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
129

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...