Viitor SUMBRU pentru FC Botosani, daca retrogradeaza: "Daca Liga 1 nu e, nimic nu e"
SPORT

Viitor SUMBRU pentru FC Botosani, daca retrogradeaza: "Daca Liga 1 nu e, nimic nu e"
FC Botosani inca are emotii privind salvarea de la retrogradare, iar daca jucatorii nu reusesc acest lucru viitorul echipei este unul sumbru. 

Conducerea clubului a anuntat ca FC Botosani va avea bani atat timp ca va fi in prima liga din Romania, iar in cazul unei retrogradari in liga secunda cel mai probabi echipa se va desfiinta. 

"Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi ca sa putem munci si sa facem rost de bani. Eu spun ca atat timp cat FC Botosani are sansa de a ramane in Liga 1 va avea bani. FC Botosani cand nu va mai avea sansa de Liga 1, nu va mai avea bani. Clar! Daca Liga 1 nu e, nimic nu e. Bugetul echipei este de 3,3 milioane de euro in acest sezon, cheltuielile sunt egale cu veniturile. Avem totul asigurat, cu foarte multi bani pe care ii pune Elsaco. Problema este ca am nevoie acum de niste bani ca sa fac platile. Este posibil ca LPF sa faca platile din dreptul de televizare in avans si asta ne va ajuta.", a declarat Valeriu Iftime.

FC Botosani a activat multi ani in Liga a II-a, iar in anul 2013 a reusit prima promovare din istorie in prima liga. Ligile inferioare din Romania se confrunta cu mari probleme financiare si doar echipele cu traditie, cum ar fi Rapidul, au puterea de a reveni in prima liga.

Cei mai inraiti suporteri fac un apel catre botosaneni sa vina intr-un numar cat mai mare la stadion pentru a sustine echipa si pentru a-i ajuta pe jucatori sa castige, pentru ca daca FC Botosani va retrograda isi vor lua adio de la fotbal. 

"Trebuie sa fim alaturi de echipa daca avem pretentia de a spune ca suntem din Botosani.La urmatoarele meciuri cu CFR si Chiajna sa fim alaturi de jucatori deoarece publicul joaca un rol important .Cei care injura si huiduie trebuie eliminati de pe stadion ,sa ramana cei care incurajeaza echipa indiferent de rezultat.", a spus un suporter intr-un comentariu postat pe Stiri.Botosani.ro.

"Trebuie sa fim constienti de faptul ca daca noi nu ii sustinem si ii huiduim pe jucatori, echipa va pierde si astfel ne scufundam in Liga a 2-a, iar daca ajungem acolo ne putem lua adio de la fotbal. Vom vedea doar Liga 4 la Botosani sau vom merge iar la Iasi. Cine e nebun sa mai bage bani acum la o echipa de liga secunda? Nimeni. Trebuie sa ajutam si noi clubul cu bilete cumparate, cu incurajari. Daca invingem pe CFR si pe Chiajna ne revenim in Play Out. Avem pretentii atat de mari ca zici ca ne bateam an de an la titlu, iar acum am ajuns la retrogradare. Pai stelistii ce sa mai spuna acum? Sau Petrolul? Sau Rapid, care tot cade in Liga 2. Ei au noroc de suporteri, ca sunt alaturi si reusesc asa sa promoveze din nou. Hai FC Botosani", este mesajul unui alt fan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
218

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
141

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
220

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...