Victorie spectaculoasă: CSM Botoșani - CSU Suceava 26-21

Victorie spectaculoasă: CSM Botoșani - CSU Suceava 26-21

Duminică, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, a avut loc confruntarea dintre CSM Botoșani și CSU Suceava, un adevărat Derby al Nordului, dintre ocupantele primului și al doilea loc în Seria A, Divizia A.

Cu șanse mai mari părea a fi Suceava, pentru poziția în clasament și duelurile trecute, dar „botoșănenii împinși de public, atmosferă și sala impecabilă au făcut ca buturuga mică să răstoarne carul mare”, potrivit reprezentanților CSM Botoșani.

CSM Botoșani s-a întâlnit pentru a treia oară în acest sezon cu CSU Suceava, o redutabilă echipă ce a făcut investiții considerabile, cu un buget mare și achiziții puternice, închegând o echipă care își dorește să țintească Liga Zimbrilor, practic să revină în Ligă.

În meciul din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” cu CSU Suceava din acest sezon, botoșănenii au remizat, iar apoi au pierdut la Suceava, astfel creându-se o relativă diferență dintre cele două echipe, diferență care se poate remedia după meciul acesta și viitorul meci din campionat cu Suceava, în cazul în care vor fi victorii.

Echipele de start:

CSM Botoșani: Claudiu Lazurcă 11, Săulescu Ionuț 5, Vamanu Ionuț 4, Adomnicăi Cristian 2, Dumitrache Ștefan 2, Ciubotariu Florin 1, Stoian Silvian 1. Antrenor: Radu Roșu

CSU Suceava: Furak Robert 5, Popia Alexandru 4, Cozorici Bogdan 4, Kobzii Vladislav 2, Loic Pavel 2, Mihalcea George 1, Leordean Călin 1, Velibor Manzic 1. Antrenor: Adrian Chiruț.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
44

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
436

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
206

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...