Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

   Ionut Tabultoc

FC Botosani a reusit o partida execelenta impotriva vicecampioanei Astra Giurgiu, pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 1-0.

La ora 17:00, intr-o duminica foarte calduroasa, echipa care a incasat 7 goluri in primele doua etape o intalnea pe cea care a marcat 7 goluri in primele doua meciuri din acest sezon. Astra Giurgiu a venit la Botosani sigura pe victorie, iar casele de pariuri ii dadeau o cota de 1,40 pentru a obtine cele trei puncte.

Nu a fost insa asa. Dornici de revansa fata de spectatorii botosaneni care au fost alaturi de echipa la infrangerea cu 3-0 din prima etapa cu Gaz Metan Medias, elevii lui Leo Grozavu s-au mobilizat excelent. Incepand de la Curileac, Acsinte, Patache si chiar Ngadeu, care a facut un meci mare duminica si continuand cu Vasvari si Paul Batin, fotbalistii botosaneni le-au facut viata grea giurgiuvenilor.



Astra Giurgiu a parut o echipa obosita dupa meciul din turul 3 preliminar al Europa League, iar in prima repriza de la Botosani nu a avut niciun sut pe spatiul portii aparate de Curileac. Vazand ca oaspetii nu ne pun probleme, Leo Grazvu a schimbat tactica si a inceput sa atace.

In minutul 62, Paul Batin era lansat in careu, a preluat balonul si a sutat puternic la coltul scurt, dar Silviu Lung Jr. a aparat excelent. In minutul 86, acelasi Batin a creat o nebunie generala pe stadionul Municipal, atunci cand a sutat, iar balonul deviat de Ben Youssef a intrat in poarta.



Nici cel mai infocat suporter al formatiei noastre nu se gandea inaintea meciului la o asemenea victorie. La casele de pariuri, o victorie a botosanenilor avea o cota de 5,70.

Cu aceste trei puncte obtinute, FC Botosani a urcat pe locul 10 in Liga 1. La finalul partidei, atacantul Paul Batin, marcatorul celor doua goluri din acest sezon, a sarutat stema echipei FC Botosani.



Partida dintre FC Botosani si Astra Giurgiu a fost una insangerata si asta dupa ce in minutul 10, Michael Ngadeu a dat cap in cap cu Ben Youssef si si-a spart arcada. 

Cazut pe teren si plin de sange, Ngadeu nu-l impresiona deloc pe centralul Alexandru Tudor, care ii facea semn sa se ridice. In cele din urma pe teren a intrat echipa medicala, care i-a acordat camerunezului primul ajutor si i-au pus o plasa ca sa-i tina bandajul.

Etapa viitoare, FC Botosani se va deplasa la Otelul Galati, acolo unde in sezonul trecut au pierdut cu 2-1, desi au condus cu 1-0 prin golul lui Cirjan.

Foto: Ionut Tabultoc















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
8

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...