Valeriu Iftime e decis să continue la FC Botoşani

Valeriu Iftime e decis să continue la FC Botoşani

 Valeriu Iftime  

Chiar dacă a încercat în mai multe rânduri să iasă din fotbal, finanţatorul botoşănean s-a decis între timp să continue şi să investească în continuare.

După mai multe tentative nereuşite de a renunţa la FC Botoşani, Valeriu Iftime al doilea finanţator al echipei după Consiliul Local, susţine că va continua. Oficialul botoşănean spune că nu a găsit pe nimeni dispus să investească în fotbal deşi a avut discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri atât din Botoşani cât şi din ţară.

"Eu am încercat să mă retrag definitiv dar se pare că nu reuşesc. Dacă aş găsi pe cineva care să mă înlocuiască cred că aş face-o dar m-am săturat să tot caut. La câţi am căutat am ajuns ca George Copos cu Rapid Bucureşti. E foarte greu să găseşti pe cineva care să vină şi să cheltuiască banii în fotbal fără să aibă un obiectiv măreţ. Fotbalul e ca un lucru pe care l-ai început şi greu îl laşi. Eu când am văzut că am avut patru înfrângeri la rând am zis că fac orice numai să ieşim din zona asta", a spus Valeriu Iftime.

Cât priveşte intenţiile oficialului botoşănean pentru perioada următoare acesta susţine că nu se mai gândeşte la Liga I deoarece costurile sunt foarte mari. "Să spunem că îţi doreşti divizia A. Dacă ajungi în divizia A ce faci? Îţi măreşti costurile. În fotbal există costuri care nu vor fi niciodată recuperabile. Singurul câştig este de imagine iar pe mine lucru acesta nu mă interesează deoarece nu vreau să candidez la vreo funcţie", a adăugat Iftime.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Abonat la Urgențe: Polițiștii vor să afle de unde își procură drogurile tânărul cules de pe stradă de patru ori în câteva zile!

astăzi, 11:01
47

Oamenii legii, care încearcă să dezlege misterul tânărului de 25 de ani care a ajuns la Urgențe de nu mai puțin de patru ori, vor trebui să afle de unde obține acesta drogurile...

Peste 200 de mașini trase pe dreapta. Ce nereguli au constatat polițiștii rutieri!

astăzi, 10:54
121

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în fiecare zi, pentru prevenirea şi reducerea riscului rutier, prin sancţionarea nerespectării normelor de circulaţie prevăzute de legisl...

Polițiștii botoșăneni au descins în Bazar și în Piața Centrală!

astăzi, 10:26
139

Poliţiştii municipiului Botoşani au efectuat, joi, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile, în zona pieţei centrale şi a bazarului.În ...