Valeriu Iftime a intrat in VESTIAR si a discutat cu jucatorii inaintea jocului cu U.Cluj: "Este un meci capital. Ar fi o tragedie sa pierdem locul 7"

Valeriu Iftime a intrat in VESTIAR si a discutat cu jucatorii inaintea jocului cu U.Cluj: "Este un meci capital. Ar fi o tragedie sa pierdem locul 7"
Principalul finantator al celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a lipsit la meciul cu Otelul Galati (1-1), fiind plecat in strainatate, dar cand a revenit acasa a tinut sa aiba o discutie cu fotbalistii si cu staff-ul tehnic.

"Am avut o discutie cu jucatorii chiar ieri, inainte de a pleca spre Cluj. Sigur, se vede apasarea asta fata de ce s-a intamplat. Am incercat si sper ca am reusit sa-i fi intarit putin, pentru ca tot ei au facut 27 de puncte in tur, tot ei au batut Astra, Dinamo sau Pandurii. Jucatorii nu s-au schimbat si sper ca au inteles asta.", a declarat Valeriu Iftime pentru Stiri.Botosani.ro.

Iftime vede meciul de astazi cu Universitatea Cluj ca fiind unul "capital", mai ales ca in cazul unui esec, FC Botosani ar putea ajunge in "zona miscatoare" si ar fi o "tragedie".

Finantatorul botosanenilor a facut apel la divinitate si spera ca FC-ul sa treaca peste aceasta pasa proasta.

"Este foarte, foarte important sa castigam, dar nu doar prin prisma punctelor, ci a psihologiei jucatorilor, pentru ca trecem prin pasa asta in care nimeni si nimic parca nu mai e cu tine. Nu cred ca ne-a parasit Dumnezeu de tot si cred ca astazi soarta va fi de partea noastra. Pe jucatori nu poti sa-i condamni, ca nu au incercat, dar e clar ca e din ce in ce mai greu si mai presant, pentru ca daca nu batem astazi suntem rau de tot. Si cand spun rau nu ma refer doar la clasament, ca ne ajung cei din urma, dar incepand de etapa asta daca nu castigam si cei de dupa noi vor castiga, vom parasit locul 7 si ar fi o tragedie. Nu ca locul 7 ar fi obiectivul nostru principal, dar intram in zona miscatoare si de acolo pana la locul 14 e o distanta foarte mica, de aceea meciul de astazi este unul capital.", a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre Universitatea Cluj si FC Botosani va avea loc astazi, incepand cu ora 15:30.

 

Spune-ne opinia ta