Un jucator de la Otelul, suspendat 6 etape, dupa o lovitura involuntara! Oficialii galateni ataca: "De ce doar două etape pentru Florin Acsinte"

Un jucator de la Otelul, suspendat 6 etape, dupa o lovitura involuntara! Oficialii galateni ataca: "De ce doar două etape pentru Florin Acsinte"
Conducerea clubului Oţelul Galaţi se arată indignată de decizia de suspendare pentru şase etape primită de jucătorul Altama Sanaa, după meciul cu FC Braşov.

În minutul 82 al partidei, într-un duel pentru balon, fotbalistul gălăţean şi-a lovit involuntar adversarul şi a primit direct cartonaş roşu de la arbitrul Colţescu. În urma judecării, Altama Sanaa a primit o suspendare de şase etape şi o penalitate de 8.000 de lei!

"Este o decizie exagerată, ca să nu spunem aberantă. Am revăzut faza de zeci de ori. Aflat cu spatele la adversar, Sanaa sare şi, în săritură, îl loveşte pe braşovean fără să îl vadă. Colţescu a vrut să arate cartonaş galben, dar văzînd sînge a dictat direct eliminare. Pînă aici e OK, pentru că şi imprudenţa se plăteşte. Dar, se pare că noi, Oţelul, a trebuit să devenim un cobai pe care se fac experimente şi ni se dă cu regulamentul în cap. Adică suspendare de şase etape! Gestul lui Sanaa a fost încadrat în articolul 63.1b + 63.2.4a, «comportare violentă» şi «lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică».

De ce şase etape şi nu două, sau trei pentru jucătorul nostru în condiţiile în care nu a existat intenţie de lovire? De ce doar două etape pentru Florin Acsinte, de la Botoşani încadrat în acelaşi articol din regulament? Cum se împarte dreptatea în cazuri similare? Păi, în contextul acesta lui Sanaa trebuia să-i dea şi 2-3 ani de închisoare pentru că, se pare, că reprezintă un pericol public! Şi apropo de lovitura «criminală» a lui Sanaa, după ce a primit îngrijiri medicale, jucătorul braşovean a vrut să revină pe teren, dar fusese schimbat
, a precizat Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei Oţelul Galaţi, pentru Gazeta Sporturilor.

FC Botosani si Oltelul Galati se intalnesc sambata, incepand cu ora 18:00, intr-un meci din cadrul etapei a 21-a din Liga 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
23

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
311

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
178

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...