Un jucător de la FC Botoșani, soluţia surprinzătoare pentru una dintre marile probleme ale naţionalei: "E unul dintre cei mai buni"

Cosmin Contra are serioase probleme în centrul defensivei, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat, iar Grigore, Moţi şi Săpunaru n-au oferit încredere.

Un jucător de la FC Botoșani, soluţia surprinzătoare pentru una dintre marile probleme ale naţionalei: "E unul dintre cei mai buni"

Ionuţ Badea, fostul secund al lui Anghel Iordănescu şi Christoph Daum, susţine că unul dintre cei care ar putea fi chemaţi la naţională în perioada următoare este Andrei Burcă, fundaş la FC Botoşani.

Cosmin Contra are serioase probleme în centrul defensivei, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat, iar Grigore, Moţi şi Săpunaru n-au oferit încredere. Selecţionerul caută permanent soluţii pentru acele posturi şi i-a promovat deja de la tineret pe Alex Paşcanu şi Ionuţ Nedelcearu.

Ionuţ Badea a dezvăluit că selecţionerul ia în calcul şi o variantă surpriză pentru acel post. Cosmin Contra îl are sub observaţie pe Andrei Burcă, un fundaş central de 25 de ani care joacă la FC Botoşani:

”Eu l-aş băga poate pe Ţîru [...] Burcă, de la Botoşani, a fost pe listă... Prima oară când a fost pus pe o listă a fost în perioada Christoph Daum. Şi am discutat cu Christoph în perioada aia, că e unul dintre cei mai buni”, a dezvăluit Ionuţ Badea la Telekom Sport.

În acest sezon, Andrei Burcă a jucat în 28 de meciuri pentru FC Botoşani, timp în care a marcat un gol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
1

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
123

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
25

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...