Un atlet botoşănean, la Jocurile Mondiale Universitare din Coreea de Sud

Un atlet botoşănean, la Jocurile Mondiale Universitare din Coreea de Sud
Federația Română de Atletism va trimite la Jocurile Mondiale Universitare 15 atleți, lot din care face parte și botoşăneanul Alexandru Corneschi (legitimat la Știința Bacău).

Competiția se va desfășura în perioada 4 -14 iulie în orașul Gwangju din Coreea de Sud, probele de atletism fiind programate între 8 și 12 iulie.

“Este un concurs foarte puternic, la care participă doar cei care au realizat baremul impus de Federația Internațională a Sportului Universitar. Cei mai buni atleți din topurile mondiale se regăsesc pe tablourile acestei întreceri, majoritatea atleților importanți fiind la vârsta studenției. Pentru cei care au baremul făcut, este și o verificare înaintea Mondialelor. Pentru prima oară, s-a introdus în competiție semimaratonul, proba în care participă și Nicolae Soare și Alexandru Corneschi. Soare va lua startul și-n cursa de 10 km., a declarat pentru sport24bacău Cristina Alexe, antrenoarea lui Alexandru Corneschi.

Ceilați componenți ai lotului sunt: Andreea Ogrăzeanu, Cosmin Dumitrache, Ionuț Grecu, Cristina Toma, Nicoleta Anghelescu, Claudia Bobocea, Valentin Toboc, Adrian Dăianu, Adrian Drăgan, Andrei Gag, Florina Gal, Raluca Doagă și Iulian Ganciu. Din delegația României fac parte și trei antrenori, Ion Zamfirache, Valentin Anghel și Mihaela Toboc și un doctor, Carmen Morariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
92

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
342

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
323

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...