Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa
Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia maghiară Ujpest FC, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei.

În tur, Steaua a câştigat cu scorul de 2-0.

Golurile echipei Steaua au fost reuşite de Szekely 59 şi Grzelak 66.

Steaua a deschis scorul în minutul 59, când columbianul Juan Toja a centrat de pe partea stîngă, reluarea lui Stancu a fost respinsă de portarul formaţiei maghiare, iar Janos Szekely a trimis mingea în poarta goală.

Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi şi-a mărit avantajul, în minutul 66, când polonezul Rafael Grzelak, intrat de puţin timp pe teren, a trimis balonul în poartă, după o centrare a lui Bogdan Stancu, de pe partea dreaptă.

În minutul 81, Ujpest FC reduce din diferenţă, scor 1-2, prin Vasko Tamas, care a trimis balonul cu capul în poartă, după un corner executat de pe partea dreapta.

Au evoluat următoarele echipe:

Ujpest: 1. Balajcza - 18. Vermes, 19. Vasko, 14. Lambulic, 2. Dudic - 10 . Tisza, 5. Sandor, 6. Stokes, 24. Pollak (17. Norbert Toth 67) - 8. Rajczi, 22. Kabat (20. Foxi 60). Antrenor: Willy McStay.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 3. Goian, 17. Baciu, 18. P. Marin - 7. Szekely, 26. Bicfalvi (25. Onicaş 46), 14. Toja (19. Ionescu 83), 16. Nicoliţă (Grzelak 65) - 28. B. Stancu, 11. Surdu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tisza 22, Ivan Dudic 30 / Petre Marin 18, Juan Toja 63

Pe parcursul primei reprize, arbitrul Andre Marriner a oferit pauze pentru hidratare.

Repriza a doua a partidei a început cu o întârziere cu peste 15 minute, după ce arbitrul întâlnirii, englezul Andre Marriner, a decis că meciul nu poate fi reluat din cauza unor incidente în tribune.

Şi prima repriză a fost prelungită cu aproximativ 6 minute, din cauza accidentării unor jucători.

Fundaşul Petre Marin va rata următoarea partidă disputată de Steaua în cupele europene, după ce a primit cartonaşul galben în meciul de astăzi. El a mai primit un cartonaş galben şi în meciul tur cu Ujpest.

Înaintea meciului cu Ujpest, doi suporteri ai Stelei au fost conduşi, joi, la Poliţie, pentru nerespectarea regimului materialelor pirotehnice, a declarat, pentru MEDIAFAX, locotent-colonelul Gheorghe Stan, care însoţeşte grupul de suporteri români.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, dintre care circa 200 suporteri ai formaţiei Steaua.

Formaţia Steaua va întâlni  în turul trei preliminar al Ligii Europa formaţia scoţiană Motherwell.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
316

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
163

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...