Sportivii botoşăneni, premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în acest an. Vezi care sunt primii zece! FOTO

Sportivii botoşăneni, premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în acest an. Vezi care sunt primii zece! FOTO

Clubul Sportiv Botoşani a premiat, miercuri, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Administrativ, pe cei mai buni sportivi ai clubului care au obţinut rezultate deosebite la competiţiile interne şi internaţionale la care au participat anul acesta.

La festivitatea de premiere, alături de sportivi, au fost antrenorii, dar şi părinţii, prezenţi la festivitate fiind şi prefectul Dan Şlincu, subprefectul Daniela Beclea şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dorin Birta şi Liviu Toma.

Mia Roată, directorul Clubului Sportiv Botoşani, a trecut în revistă palmaresul sportivilor din cursul acestui an, fiind obţinute medalii pe toate treptele podiumului.

Prefectul Dan Şlincu i-a felicitat pe sportivi pentru rezultatele care fac cunoscut judeţul Botoşani atât în ţară, cât şi peste hotare.

“Suntem la un eveniment la care cinstim şi sărbătorim munca depusă în echipă, perseverenţa, performanţa şi succesul, toate aceste aspecte au fost bifate de sportivii botoşăneni antrenaţi la Clubul Sportiv cu care noi ne mândrim şi trebuie să vă mulţumim pentru faptul că încă o dată aţi adus Botoşaniul în atenţie cu lucruri bune. Vă felicit atât pe voi, cât şi pe antrenorii şi profesorii voştri pentru toate reuşitele şi rezultatele frumoase de până acum şi vă asigur de tot respectul şi sprijinul meu”, a spus prefectul.

Directorul Clubului Sportiv Botoşani a menţionat că de la an la an sportivii botoşăneni sunt din ce în ce mai buni.

“Ca în fiecare an, în luna decembrie, Clubul Sportiv Botoşani face bilanţul rezultatelor obţinute, ocazie cu care este oglindită munca sportivilor şi a antrenorilor în faţa celor care le-au fost mereu alături, i-au susţinut şi încurajat la victorii, dar şi în eşecuri, părinţi, profesori, simpatizanţi, colaboratori, sponsori, oficiali ai instituţiilor. Performanţele remarcabile ale sportivilor au făcut ca numele clubului nostru, al Botoşaniului, şi al României să fie cunoscute peste tot în ţară şi peste hotare prin muncă, competenţă, devotament şi dăruire au contribuit şi contribuie la îmbunătăţirea rezultatelor şi performanţelor sportive la clubul nostru făcându-ne mândri că sunt colegii şi sportivii noştri. Botoşaniul a promovat întotdeauna sportivi foarte valoroşi care ne-au reprezentat cu cinste la marile întreceri mondiale şi europene. În acest an, pentru a confirma valoarea şi calităţile antrenorilor şi sportivilor, canotajul, după 10 ani, a reuşit să obţină cele mai multe şi valoroase medalii la campionatele mondiale şi europene şi domină clasamentul clubului. Asta arată că există o competiţie şi între secţiile clubului, ceea ce ne bucură şi ne dă speranţa că vom avea sportivi tot mai buni”, a spus directorul Clubului Sportiv Botoşani.

Sportivii au primit diplome şi trofee.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarii din județ au spus "pas" ședinței în care trebuia aprobată majorarea tarifului la apă

Luni, 11 Decembrie 2017
854

Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la ADI Aqua au fost convocați, luni, în ședință, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind aprobarea majorării tarifului pentru serviciile...

S-a găsit soluția pentru comercializarea brazilor în Piața Centrală

Luni, 11 Decembrie 2017
2081

Comercianții care vând brazi vor putea să își valorifice marfa și anul acesta în Piața Centrală din municipiul Botoșani.În baza contractelor de închiriere pe c...

A fost aprobată noua Metodologie privind mişcarea personalului didactic. Ce s-a modificat!

Luni, 11 Decembrie 2017
942

Potrivit lui Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, principala modificare constă în schimbarea ordinii anumitor etape din calendar. Pretransferul personal...