Sportivi botoșăneni premiați de municipalitate - FOTO

Sportivi botoșăneni premiați de municipalitate - FOTO

Sportivii de la Clubul Sportiv Botoşani, care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale şi Europene de juniori Ia canotaj, au fost premiați, miercuri, după ce consilierii locali au adoptat o Hotărâre de Consiliu Local prin care au fost alocate recompensele financiare.

Sportivii premiați sunt:

Maftei Tabita, Locul I şi medalie de aur la Campionatul Mondial, Locul I şi medalie de aur la Campionatul European - suma de 1200 lei net

Baleţchi Alina, Locul II şi medalie de argint la Campionatul Mondial. Locul III şi medalie de bronz la Campionatul European - suma de 1000 lei net

Acsinte Irina, Locul Il şi medalie de argint la Campionatul Mondial, Locul III şi medalie de bronz la Campionatul European -suma de 1000 lei net;

Huc Ciprian, Locul III şi medalie de bronz la Campionatul Mondial, Locul 1 şi medalie de aur la Campionatul European de tineret şi Locul II şi medalie de argint la Campionatul European de Juniori 1- suma de 800 lei net:

Ciritel Cosmina, Locul III şi medalie de bronz la Campionatul Mondial. Locul I şi medalie de aur la Campionatul European - suma de 800 lei net.

"Secția de canotaj din cadrul Clubului Sportiv este o secție cu tradiție, care de-a lungul anilor a scris istorie. Tradiția este dusă mai departe de o nouă generație de sportivi, despre care cu siguranță vom auzi în anii viitori la competițiile naționale, campionate europene, mondiale, campionate de seniori. Acești sportivi sunt proaspeții medaliați la Campionatul mondial de juniori I și Campionatul european de juniori. Meritul este al antrenorilor Secției de canotaj, care au dat dovadă de răbdare și mult profesionalism pentru a forma această nouă generație de canotori, meritul este al sportivilor care au dat dovadă de multă muncă, seriozitate, disciplină și determinare și iată că într-un timp relativ scurt, în numai 4-5 ani, au reușit să ajungă pe cele mai înalte trepte ale podiumului Campionatului european și mondial. Performanța lor a făcut ca numele Botoșaniului și al României să ajungă în toate colțurile lumii. Să dea Dumnezeu să îi vedem la Jocurile Olimpice", a spus consilierul local Andrei Amos.

Și primarul Cătălin Flutur a felicitat sportivii pentru rezultatele remarcabile obținute la competițiile la care au participat.

"Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce faceți, să mulțumesc Consiliului Local că a aprobat această hotărâre astăzi, să mă bucur că tradiția în această ramură este continuată cu mare succes. Vreau să vă mulțumesc în numele tuturor botoșănenilor", a spus primarul Cătălin Flutur.




 

 

Spune-ne opinia ta