Razvan Tincu si Gabriel Vasvari, despre meciul cu CS "U" Craiova: "O echipa bine organizata defensiv. Avem prima sansa"

Razvan Tincu si Gabriel Vasvari, despre meciul cu CS "U" Craiova: "O echipa bine organizata defensiv. Avem prima sansa"
La conferinta de presa organizata inaintea partidei din etapa a 30-a, dintre FC Botosani si CS "U" Craiova, au participat jucatorii Razvan Tincu si Gabriel Vasvari.

Fundasul botosanenilor crede ca sunt favoriti in acest meci, mai ales dupa rezultatele bune din ultima perioada, chiar daca craiovenii se vor apara tot meciul.

"Este eu moment bun pentru noi. Ultimele evolutii au fost foarte bune si faptul ca nu am pierdut ne da incredere si sper ca ultimele cinci etape sa jucam la fel. Era bine daca aveam mai putine infrangeri in retur, dar trebuie sa ne concentram si forma noastra sportiva ne da incredere ca putem castiga. Sper ca la finalul campionatul sa ne clasam cat mai sus. Craiova este o echipa bine organizata, mai ales defensiv. Cred ca au putin frica de noi. Domnul Cartu pregateste meciul si in functie de adversar. Am lucrat cu el la Iasi, dar sper sa-i destabilizam. Cred ca avem prima sansa si trebuie sa dovedim asta pe teren", a declarat fundasul Razvan Tincu.

Mijlocasul Gabriel Vasvari considera ca partida de pe Municipal de sambata va fi una dificila.

"Cred ca va fi un meci aparte. Intalnim o echipa buna cu jucatori valorosi, nu degeaba au avut o serie asa lunga de meciuri fara infrangere, dar si noi in utimele meciuri suntem neinvinsi. Cu siguranta va fi un meci greu. In tur am facut un joc bun, dar nu am reusit sa obtinem macar un egal.", a spus Vasvari.

Cel mai bun marcatori de penalty-uri de la FC Botosani a vorbit si despre momentul cand a executat lovitura la 11 m in meciul cu Rapid. "A fost primul penalty executat dupa ratarea din meciul cu Petrolul si a fost o presiune in plus. Cei de la Rapid au tot venit pe langa mine si au vrut sa puna presiune pe mine, dar nu au reusit.", a incheiat Gabriel Vasvari.

Meciul dintre FC Botosani si CS "U" Craiova va avea loc sambata, incepand cu ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta