Răzvan Greu și Lorand Fulop sunt pregătiți pentru a juca împotriva ASA-ului: "Dacă o să mă bage antrenorul sunt pregătit psihic și fizic"

Răzvan Greu și Lorand Fulop sunt pregătiți pentru a juca împotriva ASA-ului: "Dacă o să mă bage antrenorul sunt pregătit psihic și fizic"
Leo Grozavu nu va putea miza în meciul cu ASA Targu Mureș pe Andrei Miron, jucătorul eligibil pentru regula de U21, astfel că tehnicianul trebuie să găsească o altă soluție în echipa de start.

Alexandru Târnovan, Olimpiu Moruțan, Razvan Greu sau Lorand Fulop sunt jucătorii cu șansele cele mai mari să înceapă titulari la Targu Mureș.

"Nu mă gândesc acum la faptul că nu am jucat o lună, două. Nu am asta în cap. Dacă o să mă bage antrenorul sunt pregătit psihic si fizic. Nu o să ma gândesc că nu am jucat. O să alerg căt pot și o să-mi fac treaba. Cu siguranță va fi un meci greu, pentru că ASA-ul se apără toate meciurile și e greu să-i desfaci, dar cum nu ne-a intrat în meciurile cu Steaua si Gaz Metan, o sa ne intre acum toate. Dacă o să câștigăm cu Târgu Mureș eu spun că va fi o săptamână reușită. Cu siguranță pornim cu prima șansă. Avem o echipă mai valoroasă. Ei, așa cum sunt, joacă din plăcere. Au un moral bun acum că am învins la Chiajna, dar sper sa băgam mingea în poarta. Mie nu mi-a lipsit Istvan, pentru că am mai trăit fără el ani buni. A lipsit echipei.", a spus Lorand Fulop.

Atât Fulop, cât și Greu sunt născuți în Târgu Mureș, astfel că au posibilitatea să joace în fata rudelor.

"Îmi doresc să joc acasă și îmi doresc să facem un joc bun și să câștigăm. Trebuie să avem ambiție bună. Avem mulți amsenți, dar care vor intra trebuie să fie foarte ambiționați că merită să joace. Mi-aș dori să joc acasă, vă dați seama, dar important este să câștigăm cele trei puncte și să ne apropiem de Play-Off. Am mulți prieteni acasă și vă dați seama că îi sun pe toți. Ei clar o să se apare și o să meargă pe contraatac, dar sunt sigur că noi vom reuși să câștigăm.  N-am avut șansă până acum. Nu m-am supărat deloc, chiar m-a ambiționat și am muncit mai mult la antrenamente.", a precizat Răzvan Greu.

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și FC Botoșani va avea loc duminică, începand cu ora 18:00.

 

Spune-ne opinia ta