Quenten Martinus, despre neintelegerile cu Leo Grozavu: "Poate a crezut ca eu sunt problema"
SPORT

Quenten Martinus, despre neintelegerile cu Leo Grozavu: "Poate a crezut ca eu sunt problema"
Mijlocasul stanga al celor de la FC Botosani, Quenten Martinus, a participat, vineri dimineata, dupa mult timp, la conferinta de presa inaintea celor doua meciuri cu Viitorul Contanta.

Acesta a discutat despre sansele formatiei botosanene de a recupera punctele pierdute in turul campionatului, dar si despre relatia cu Leo Grozavu si asta pentru ca fotbalistul din Curacao a fost cel mai amendat jucator din lot, iar in tur a avut evolutii foarte slabe. 

Imediat dupa plecarea lui Leo Grozavu si a staff-ului sau, Martinus a jucat excelent si a marcat un gol cu CSU Craiova. 

"Cred ca putem recupera punctele pierdute in tur. Avem un nou antrenor si cred ca e un inceput bun. Am inceput sa credem din nou in noi si ati vazut asta in ultimul meci si cred ca dupa ce revine si Misa (n.red. Michael Ngadeu) vom avea sanse mai mari sa recuperam punctele. Nu toti antrenorii sunt la fel. Cateodata urmeaza si o perioada nu tocmai placuta si trebuie un nou antrenor nou. Este diferenta intre cei doi antrenori, dar important este ca suntem din nou in forma si repet, ati vazut in ultimul meci. Nu stiu daca Leo Grozavu a vrut sa ma dea afara. Este o poveste lunga si sunt multe prostii si nu pot vorbi despre alti oameni de rau. Nu pot vorbi despre antrenori daca m-au tratat bine sau nu, poate ca a fost vina mea, poate ca a fost vina lor. Poate ca ei (n.red. staff-ul tehnic) au crezut ca eu sunt problema. Ok, scopul meu este sa arat ca nu eu eram problema si acum cand antrenorul a plecat eu am jucat bine din nou si publicul acum spune ca nu a fost de vina Martinus, ci antrenorul. Au fost mai multe probleme, dar nu este problema mea sa vorbesc despre asta. Acum joc bine si asta este cel mai important. Eu vreau sa joc bine, sa ma antrenez bine, nu sa vorbesc despre altii. Daca altii vorbesc despre mine, sa se uite in oglinda si sa vada daca-si fac treaba bine si daca pot ajuta si pe altii. M-au judecat multi atunci, ca Martinus nu joaca, dar ati vazut in ultimul meci ca sutem din nou o familie, am si marcat. Un meci este jucat de 11 jucatori, nu doar de unul. Golul meu a fost foarte usor, pentru ca pasa venita de la Cabrera a fost excelenta. Toata lumea spune ca trebuie sa marchezi, sa marchezi, dar poate marca si Hadnagy, iar daca eu dau 2-3 pase de gol, sunt foarte fericit, iar daca marchez este foarte frumos.", a declarat Quenten Martinus.

Internationalul cu nationalitate olandeza a mai precizat ca si-ar dori ca la finalul contractului sa plece la o alta echipa mult mai buna, insa recunoaste ca se simte foarte bine aici si nu exclude sa-si prelungeasca intelegerea cu FC Botosani.

"Acum ma gandesc doar la Botosani si mereu ma gandesc la ce este mai bine pentru mine. Daca sunt echipe interesate de mine este foarte bine, daca nu, cel mai bine e sa stau aici. Lumea ma cunoaste si daca merg la alta echipa va fi greu. Ma simt bine aici si nu vreau sa merg la alta echipa. Pana acum nu am discutat despre prelungirea contractului. Oricum daca vrei sa treci la urmatorul nivel trebuie sa mergi la o echipa mai buna, dar niciodata sa nu spui niciodata, pentru ca as putea sa raman in continuare la Botosani.", a incheiat Martinus.  

 

Spune-ne opinia ta