O botosaneancă ce a fost la RIO 2016 acuză Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism de neimplicare: "Munca noastră a fost aruncată la coș"

O botosaneancă ce a fost la RIO 2016 acuză Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism de neimplicare: "Munca noastră a fost aruncată la coș"
Doua sportive de la atletism dau de pamant cu Federatia Romana de Atletism, nescapand de acuzatii nici Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si asta pentru ca nu ar fi sustinut sportivii romani pentru a obtine rezultate bune.

"Nu este posibil ca un sportiv care şi-a realizat baremul pentru cea mai importantă competiţie de nivel mondial să nu fie susţinut de federaţia de specialitate. Pregătirea mea a fost susţinută în totalitatea de CSM Zalău.Îmi pare rău că nu am reuşit să duc cursa în ritmul pe care mi l-am propus, dar am avut la dispoziţie foarte puţine zile pentru a mă pregăti în acea climă tropicală. Am fost trimisă foarte târziu la Rio, am avut la dispoziţie doar cinci zile pentru a mă acomoda cu clima şi fusul orar, în ideea în care alţi sportivi au fost trimişi în data de 1 august", a spus Paula Todoran pentru magazinsalajean.ro.

Si atleta din Botosani, Andreea Arsine, a sustinut-o pe colega sa si a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa F.R.A. si C.O.S.R.

"Pe lângă toate acestea, mai pot adaugă multe alte nemulțumiri.....bătaie de joc din munca noastră! La aceasta olimpiada,marea majoritatea a atleților s-au pregătit din resurse proprii, aportul FRA sau COSR fiind insingnfiant, însă pretențiile au fost imense, organizarea haotica si batjocoritoare, iar munca si pregătirea noastră aruncată la coș....noi rămânem cu frustrarea, neputința si durerea, dar si cu puterea de a continua spre obiectivele pe care le avem fiecare...asta e liniștea lor (a celor din conducere, care stiu ca mai sunt sportivi si indiferent de conditii, muncesc pentru visele lor si pentru bucuria de a face numele unei tări sa răsune). Ce ramane de făcut?!.....sa ne revenim (noi sportivii) si sa o luam de la capat cu ajutorul cluburilor ori a celor care inca mai cred, ca in Romania sportul nu a murit....", a fost mesajul sportivei noastre.

Andreea Arsine s-a clasat pe locul 45 la proba de mars 20 de km.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Marian Pop: "Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian"

astăzi, 19:19
246

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, a criticat, duminică, pe Facebook,”dubla educație” a celor care nu sunt consecvenți, care ”pe de-o parte, pozează în oameni...

Adolescent înecat în iazul Negreni! FOTO

astăzi, 17:22
10047

Sezonul cald aduce și primele tragedii din acest an! Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, duminică, înecat în iazul Negreni, comuna Știubieni.La locul p...

Polițiștii ieșeni, pe urma șoferilor din Botoșani!

astăzi, 15:47
703

Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au depistat pe DE 58, în satul Maxut, din comuna Deleni, un bărbat de 40 ani, din județul B...