O botosaneancă ce a fost la RIO 2016 acuză Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism de neimplicare: "Munca noastră a fost aruncată la coș"

O botosaneancă ce a fost la RIO 2016 acuză Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism de neimplicare: "Munca noastră a fost aruncată la coș"
Doua sportive de la atletism dau de pamant cu Federatia Romana de Atletism, nescapand de acuzatii nici Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si asta pentru ca nu ar fi sustinut sportivii romani pentru a obtine rezultate bune.

"Nu este posibil ca un sportiv care şi-a realizat baremul pentru cea mai importantă competiţie de nivel mondial să nu fie susţinut de federaţia de specialitate. Pregătirea mea a fost susţinută în totalitatea de CSM Zalău.Îmi pare rău că nu am reuşit să duc cursa în ritmul pe care mi l-am propus, dar am avut la dispoziţie foarte puţine zile pentru a mă pregăti în acea climă tropicală. Am fost trimisă foarte târziu la Rio, am avut la dispoziţie doar cinci zile pentru a mă acomoda cu clima şi fusul orar, în ideea în care alţi sportivi au fost trimişi în data de 1 august", a spus Paula Todoran pentru magazinsalajean.ro.

Si atleta din Botosani, Andreea Arsine, a sustinut-o pe colega sa si a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa F.R.A. si C.O.S.R.

"Pe lângă toate acestea, mai pot adaugă multe alte nemulțumiri.....bătaie de joc din munca noastră! La aceasta olimpiada,marea majoritatea a atleților s-au pregătit din resurse proprii, aportul FRA sau COSR fiind insingnfiant, însă pretențiile au fost imense, organizarea haotica si batjocoritoare, iar munca si pregătirea noastră aruncată la coș....noi rămânem cu frustrarea, neputința si durerea, dar si cu puterea de a continua spre obiectivele pe care le avem fiecare...asta e liniștea lor (a celor din conducere, care stiu ca mai sunt sportivi si indiferent de conditii, muncesc pentru visele lor si pentru bucuria de a face numele unei tări sa răsune). Ce ramane de făcut?!.....sa ne revenim (noi sportivii) si sa o luam de la capat cu ajutorul cluburilor ori a celor care inca mai cred, ca in Romania sportul nu a murit....", a fost mesajul sportivei noastre.

Andreea Arsine s-a clasat pe locul 45 la proba de mars 20 de km.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD solicitat in Botosani pentru un barbat din Todireni

astăzi, 12:12
1025

Un barbat de 66 de ani a fost transportat in aceasta dimineata la Unitatea Militara 01188 Botosani, pentru a fi preluat de elicopterul SMURD. Originar din localitatea Todireni, acesta a fost preluat d...

77.000 de firme românești în Italia, ne apropiem vertiginos de locul 1

Luni, 20 August 2018
588

Magazinul de obiecte casnice din colț? E al chinezului. Magazinul de fructe și legume? Deținut de băieți de origine marocană. Magazinul de haine? Fără îndoială chinezesc. Ai nevoie de u...

Niciun candidat înscris încă pentru şefia DNA

Luni, 20 August 2018
211

"Am verificat de dimineaţă la Departamentul de Resurse Umane şi, până în clipa asta, când vorbim, nu s-a înscris niciun candidat (pentru funcţia de procuror-şef al D...