Nebunie pe "Municipal"! Botosanenii au luat cu asalt stadionul pentru a vedea NOCTURNA - GALERIE FOTO

Nebunie pe "Municipal"! Botosanenii au luat cu asalt stadionul pentru a vedea NOCTURNA - GALERIE FOTO
Asa cum v-am anuntat astazi, firma care s-a ocupat de instalatia de nocturna de pe stadionul "Municipal" a testat in aceasta seara puterea luminilor si totul s-a dovedit a fi un succes.

In jurul orei 20:00 s-a aprins din nou nocurna, iar atunci cand s-a intunecat afara, instalatia a fost data la puterea maxima, exact asa cum va fi la primul meci de pe stadionul Municipal.

Conducerea clubului a decis sa lase portile deschise si pentru suporterii echipei FC Botosani, care au venit intr-un numar mare sa vada primul stadion cu nocturna de la Botosani. Acestia nu au plecat de pe stadion pana cand nu au facut fotografii cu arena sportiva, pentru a avea o amintire.

Pe stadion a fost prezent viceprimarul Eugen Turcanu, dar si antrenorul Leo Grozavu, impreuna cu secundul Alin Bejan.

"Sunt fericit pentru ca se intampla lucrul acesta. Iata ca dupa luni de discutii, o sa devina o obisnuita pentru FC Botosani sa joace pe nocturna, sa aiba o arena la standarde europene. Mai mult de atat ce pot sa spun, decat ca sunt foarte fericit. Este meritul proiectantului, este meritul constructorului, este meritul celor care au pus suflet si s-au implicat in aceasta lucrare, care nu a fost deloc usoara", a declarat Eugen Turcanu.

Antrenorul Leo Grozavu spera ca la meciul cu Dinamo, programat sambata, 13 septembrie, la ora 21:00, stadionul sa fie plin si suporterii sa incurajeze echipa.





































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
124

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
93

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
160

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...