MULTUMIM, FC BOTOSANI! Video cu cele 36 de goluri marcate in primul sezon de Liga 1 - STATISTICA + FOTO

MULTUMIM, FC BOTOSANI! Video cu cele 36 de goluri marcate in primul sezon de Liga 1 - STATISTICA + FOTO
Sezonul 2013-2014 al Ligii 1 din Romania s-a incheiat, iar echipa FC Botosani a fost una dintre surprizile placute ale acestei editii.

Ajunsa pentru prima data in elita fotbalului romanesc, FC Botosani nu numai ca s-a salvat de la retrogradare, dar a incheiat si in prima jumatate a clasamentului.



Stiri.Botosani.ro va prezinta o statistica a primului an in Liga 1 a celor de la FC Botosani: goluri, pase, cartonase si lovituri de la 11 m.

FC Botosani a marcat 36 de goluri in 34 de etape, iar unul dintre aceste goluri a fost autogolul lui Cristea. Botosanenii au beneficiat de 5 lovituri de la 11 m, toate fiind transformate de Vasvari (4) si Fulop, ultimul chiar in etapa cu numarul 34 cu Dinamo Bucuresti.



In clasamentul Fair Play, echipa noastra ocupa locul 9, cu 83 de cartonase galbene si 6 cartonase rosii. De asemenea, jucatorii cei mai "ingalbeniti" sunt Gabriel Vasvari (10), Sergiu Oltean (9) si Marius Croitoru (9).

Cel mai bun pasator de la FC Botosani a fost capitanul Marius Croitoru, iar cel mai bun recuparator a fost Gabriel Vasvari. Intr-un clasament al paselor de gol, pe primele doua locuri se afla Marius Croitoru si George Cirjan cu cate 5 pase de gol, fiind urmati de Attila Hadnagy cu 4 pase de gol.



Doua goluri au fost marcate din lovitura libera, fiind reusite de Cristian Danci in meciul cu FC Vaslui si de Marius Croitoru in partida cu Concordia Chiajna, iar trei goluri au fost marcate de la 30 de m, reusitele apartinand lui Gabriel Vasvari (cu Universitatea Cluj si ACS Poli Timisoara) si Razvan Tincu (ACS Poli Timisoara).

Cele mai frumoase goluri marcate de FC Botosani in acest sezon au fost reusite de Istvan Fulop ( 2 goluri cu Gaz Metan Medias), Razvan Tincu (Poli Timisoara), Cristian Danci (FC Vaslui), Gabriel Vasvari (Poli Timisoara). 



Clasamentul golgeterilor:

Hadnagy Attila László - 8 goluri
Vaşvari Gabriel Cristian, Fülöp Istvan - 7 goluri
Codoban Claudiu, Cârjan George - 3 goluri
Stojkov Aco - 2 goluri
Danci Cristian, Tincu Răzvan, Croitoru Marius, Dinu Ciprian, Cătălin Vraciu - 1 gol

MULTUMIM FC BOTOSANI!

APASA AICI SI VEZI TOATE CELE 36 DE GOLURI!

Autor: Ionut Tabultoc

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
10

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
50

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
25

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...